Încet, dar sigur, starea de sănătate a actorului Florin Piersic se îmbunătățește. Maestrul este nerăbdător să revină pe scenă, semn că evoluția lui este din ce în ce mai bună. El a transmis un mesaj fanilor săi și a primit deja mai multe vizite la spitalul Foișor, acolo unde actorul este internat după operația suferită la genunchi. Cu detalii vine colega mea, Andra Ionescu, a transmis Cristina Dorobanțu.

Florin Piersic, nerăbdător să revină pe scenă

Vorbim iată despre o evoluție lentă dar favorabilă, spun medicii. De altfel, tot medicii de aici, cei care l-au evaluat și în această dimineață pe maestrul Florin Piersic,  spun că starea maestrului se ameliorează pe zi ce trece. De altfel, acesta a primit o vizită ieri de la medicul infecționist Adrian Marinescu. Iar zilele trecute a fost vizitat și de premierul Marcel Ciolacu, dar și de ministrul sănătății Alexandru Rafila. Sunt șase zile de când maestrul Florin Piersic a ajuns aici la spitalul Foișor într-o stare destul de gravă.

Vă reamintesc faptul că actorul a fost operat la picior pentru a scăpa de infecția care îi ataca corpul, iar acum rămâne de văzut dacă medicii de aici vor fi nevoiți să apeleze la alte intervenții.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: "Sunt viu. Mai am de spus multe poveşti". Florin Piersic, mesaj emoționant de pe patul de spital

Maestrul Florin Piersic a transmis ieri seară un mesaj. El a vrut să se asigure că publicul său știe că acum este în siguranță și că a depășit pericolul. De asemenea, a vrut să le mulțumească și medicilor care s-au ocupat îndeaproape de starea sa, precizând că dorul de scenă este mare.

Maestrul Florin Piersic a încheiat mesajul prin câteva cuvinte emoționante și vă citez acum: ,,Țneți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public''.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si