Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Florin Piersic, nerăbdător să revină pe scenă. Ce mesaj a transmis actorul? ,,Mai am de spus multe povești''

Starea de sănătate a maestrului Florin Piersic este din ce în ce mai bună. Marele actor este nerăbdător să revină pe scenă.

Redactia Stirile Kanal D,

Florin Piersic, nerăbdător să revină pe scenă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Încet, dar sigur, starea de sănătate a actorului Florin Piersic se îmbunătățește. Maestrul este nerăbdător să revină pe scenă, semn că evoluția lui este din ce în ce mai bună. El a transmis un mesaj fanilor săi și a primit deja mai multe vizite la spitalul Foișor, acolo unde actorul este internat după operația suferită la genunchi. Cu detalii vine colega mea, Andra Ionescu, a transmis Cristina Dorobanțu.

Florin Piersic, nerăbdător să revină pe scenă

Vorbim iată despre o evoluție lentă dar favorabilă, spun medicii. De altfel, tot medicii de aici, cei care l-au evaluat și în această dimineață pe maestrul Florin Piersic,  spun că starea maestrului se ameliorează pe zi ce trece. De altfel, acesta a primit o vizită ieri de la medicul infecționist Adrian Marinescu.

Iar zilele trecute a fost vizitat și de premierul Marcel Ciolacu, dar și de ministrul sănătății Alexandru Rafila. Sunt șase zile de când maestrul Florin Piersic a ajuns aici la spitalul Foișor într-o stare destul de gravă.

Vă reamintesc faptul că actorul a fost operat la picior pentru a scăpa de infecția care îi ataca corpul, iar acum rămâne de văzut dacă medicii de aici vor fi nevoiți să apeleze la alte intervenții.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: "Sunt viu. Mai am de spus multe poveşti". Florin Piersic, mesaj emoționant de pe patul de spital

Maestrul Florin Piersic a transmis ieri seară un mesaj. El a vrut să se asigure că publicul său știe că acum este în siguranță și că a depășit pericolul. De asemenea, a vrut să le mulțumească și medicilor care s-au ocupat îndeaproape de starea sa, precizând că dorul de scenă este mare.

Maestrul Florin Piersic a încheiat mesajul prin câteva cuvinte emoționante și vă citez acum: ,,Țneți-mă aproape, pentru că mai am de spus multe povești minunatului meu public''.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI