Florin Piersic  a trecut cu bine peste operația la care a fost supus ieri după-amaiză. Marele actor se află acum la secția ATI a Spitalul Foișor, unde starea lui de sănătate este ținută sub strictă observație. Cu mai multe detalii ni se alătură colega mea, Andra Ionescu, care a urmărit întreaga situație, a transmis Simona Pătruleasa.

Florin Piersic se recuperează după operație

Din ultimele informații pe care le avem până în aceste momente, starea maestrului Florin Piersic este una stabilă și acesta este un mare lucru ținând cont de vârsta înaintată a actorului, dar și de starea precară de sănătate pe care acesta o avea după cum bine știți în cursul zilei de ieri.

Citește și: Cine este femeia alături de care Florin Piersic trăiește o frumoasă poveste de dragoste? Anna Török stă departe de lumina reflectoarelor

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Medicii au decis să-l opereze pe actor pentru a-i scoate proteza de la genunchi, iar tot aceștia spun că primele trei zile de după operație sunt critice. În schimb, iată că după prima zi, actorul este în stare stabilă, asta deși operația prin care a trecut este una extrem de dificilă și cu foarte mari riscuri.

Medicii au decis așadar să-i scoată proteza de la genunchi și să o înlocuiască cu una provizorie cu o pompă de antibiotic pentru a lupta cu infecția din corp.

Vă reamintesc faptul că actorul Florin Piersic se afla într-o stare extrem de gravă ieri din cauza septicemiei care s-a extins în tot corpul și care se pare că ar fi fost provocată de o branulă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si