„Medicii legiști confirmă actele de canibalism din Parlamentul României. Raportul medico legal al deputatului Florin Roman arată că era cât pe ce să fie mușcat de urechea dreaptă”, a transmis Christian Sabbagh.

„De patru, cinci zile de tratament are nevoie deputatul Florin Roman în urma leziunilor traumatice suferite după încăierarea cu  Dan Vîlceanu. Medicii au mai constatat și leziuni la nivelul nasului și zgârieturi pe mâna stângă.

Toate acestea au apărut după ce Florin Roman ar fi fost prins și strâns de gât, iar Dan Vîlceanu a încercat să-l muște de urechea dreaptă, după care l-a lovit cu genunchiul în față. Cu acest raport, Florin Roman este hotărât să meargă la Parchet și să facă plângere penală pentru ultraj, violențe și agresiune”, a transmis Iasmina Ardelean, reporter Kanal D.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO Decizia Guvernului: mărirea salariilor bugetarilor. Între timp, angajații protestează. De unde are bani Executivul pentru creșterea veniturilor?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si