"Florin Salam are alt necaz pe cap. A fost trezit din somn și adus cu mandat la Poliția Târgoviște într-un dosar în care e acuzat de înșelăciune. Doi soți spun că i-ar fi plătit manelistului peste 5 mii de euro avans să le cânte la nuntă, iar apoi nu l-au mai putut contacta. Florin Salam spune că totul ar fi o înscenare în spatele căreia s-ar afla unele persoane care i-ar vrea răul", a transmis Cristian Sabbagh.

Florin Salam a fost dus cu mandat la Poliția Târgoviște

"- Nu s-a întâmplat nimic. Nu v-ați obișnuit cu mine pe la televizor.
- Dimineață cum a fost când au venit polițiștii?
- Foarte frumos, doar că îmi era somn. I-aș fi cinstit să mă lase să dorm", a spus Florin Salam.

După ce i-a mai trecut supărarea, Florin Salam a făcut glume pe seama faptului că a fost săltat de acasă și adus în Târgoviște la audieri. Neagă orice acuzație de înșelăciune. În fața anchetatorilor ar fi spus că nu-și aduce aminte să-i fi dat cineva miile de euro avans și el să nu-și respectat promisiunea.

Cei doi soți din Târgoviște, însă, sunt gata să jure că au fost țepuiți și nu au avut cu cine discuta. În 2019 i-ar fi dat o parte din avans. Nunta s-a amântat din pricina pandemiei. În 2021, i-ar fi dat alți bani.

"Cum s-a întâmplat? Ați dat arvună câți bani? 5500 de euro. Și nu a mai venit la nuntă... și-a închis telefonul", a spus mireasa.

Chiar dacă manelistul nu-și aduce aminte să se fi târguit cu cei doi miri, imaginile postate chiar de el la vremea respectivă îl contrazic. Și-a anunțat prezența la nuntă de două ori. O dată în 2019, apoi în 2021.

Straniu e că audierile de astăzi vin la aproape trei ani de când cei doi soți spun că au făcut plângere. Abia acum, după ce cazul a apărut în presă. Inițial, nici Florin Salam nu a vrut să facă declarații. A plecat pe ușa din dos de la sediul poliției, iar pe drum a răbufnit într-un live pe Tik-Tok. Ulterior a trebuit să se întoarcă pentru o semnătură și atunci a devenit mai prietenos cu jurnaliștii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La sediul Poliției din Târgoviște a ajuns și soția manelistului. Roxana Dobre a urcat la volanul bolidului aproape plângând.

Zgârcită la vorbe a fost și avocata lui Salam.

Florin Salam spune că și-a învățat lecția, iar de acum încolo nu va mai negocia cu absolut nimeni fără să semneze un contract.

Problemele cu legea se țin scai de manelist. Nu a trecut mult de când a fost audiat la o secție de poliție din București, după ce o tânără l-a acuzat că ar fi agresat-o în prima zi a anului într-o cameră de hotel.

Artistul a susținut și atunci că totul ar fi o înscenare.

 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Prima reacție a lui Florin Salam după ce a fost audiat! „Vor pierde, că n-au dovezi și se strică și cu Florin Salam”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si