„Mă știi tu să mă cert cu cineva? Vorbesc la modul serios”, a spus Florin Salam.
Sunt declarațiile făcute de Florin Salam aseară, la scurt timp după ce a fost chemat să dea explicații. A venit alături de soție, care l-a susținut. Artistul e acuzat că a bătut-o pe o tânără într-o cameră de hotel, după ce a avut un concert la o petrecere privată de Revelion, doar că artistul neagă inclusiv că ar cunoaște-o.

Florin Salam, declarații despre scandalul în care a fost implicat

„- Nu o cunosc!

- Doamne cate fete cunoaște bărbatul meu, vai!

- N-o cunosc!”, au spus Florin Salam și soția lui, Roxana.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Florin Salam spune că se cazase singur la hotel după concertul pe care l-a avut. Fata a apărut din senin, după un plan bine pus la punct. Ea are, însă, altă versiune.
„Cei doi ar fi ajuns în noaptea de Revelion în acest hotel din centrul Capitalei. Potrivit unor surse, artistului i s-ar fi părut că tânăra de 23 de ani ar fi încercat sa îi fure din portofel, moment în care manelistul ar fi agresat-o fizic”,

a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Florin Salam, primele declarații de la audieri. Cum se apără cântărețul. ,,Au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu''

„A venit cu un băiat și băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo, nu trebuia să rămână acolo”, a mai spus manelistul.
Femeia a mers glonț la Poliție unde a depus o plângere penală.

A fost audiată zilele trecute, iar ieri, pe zi, polițiștii au vrut să afle și versiunea lui Florin Salam, dar nu l-au găsit acasă.
Până ca Salam să fie găsit și audiat de oamenii legii, impresarul său a venit cu lămuriri. Susține că totul e un plan de răzbunare al femeii și că nu e prima dată când cineva îi vrea răul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovituri și alte violențe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si