Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Florin Salam, declarații despre scandalul în care a fost implicat: „Mă știi tu să mă cert cu cineva?”

Cântărețul de manele Florin Salam este acuzat că a bătut și umilit o tânără de 23 de ani. Cea care-l acuză susține că agresiunea ar fi avut loc chiar în noaptea de Revelion, într-o camera de hotel. Aseară, Florin Salam a fost adus la audieri. Iată ce a declarat acesta.

Redactia Stirile Kanal D,

Florin Salam, primele declarații [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Mă știi tu să mă cert cu cineva? Vorbesc la modul serios”, a spus Florin Salam.
Sunt declarațiile făcute de Florin Salam aseară, la scurt timp după ce a fost chemat să dea explicații. A venit alături de soție, care l-a susținut. Artistul e acuzat că a bătut-o pe o tânără într-o cameră de hotel, după ce a avut un concert la o petrecere privată de Revelion, doar că artistul neagă inclusiv că ar cunoaște-o.

Florin Salam, declarații despre scandalul în care a fost implicat

„- Nu o cunosc!

- Doamne cate fete cunoaște bărbatul meu, vai!

- N-o cunosc!”, au spus Florin Salam și soția lui, Roxana.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Florin Salam spune că se cazase singur la hotel după concertul pe care l-a avut. Fata a apărut din senin, după un plan bine pus la punct. Ea are, însă, altă versiune.
„Cei doi ar fi ajuns în noaptea de Revelion în acest hotel din centrul Capitalei.

Potrivit unor surse, artistului i s-ar fi părut că tânăra de 23 de ani ar fi încercat sa îi fure din portofel, moment în care manelistul ar fi agresat-o fizic”, a transmis Adina Iliescu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește și: Florin Salam, primele declarații de la audieri. Cum se apără cântărețul. ,,Au vrut să facă chestia asta, să se ridice pe spatele meu''

„A venit cu un băiat și băiatul acela a plecat și a lăsat-o pe acolo, nu trebuia să rămână acolo”, a mai spus manelistul.
Femeia a mers glonț la Poliție unde a depus o plângere penală. A fost audiată zilele trecute, iar ieri, pe zi, polițiștii au vrut să afle și versiunea lui Florin Salam, dar nu l-au găsit acasă.
Până ca Salam să fie găsit și audiat de oamenii legii, impresarul său a venit cu lămuriri.
Susține că totul e un plan de răzbunare al femeii și că nu e prima dată când cineva îi vrea răul.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru lovituri și alte violențe.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI