,,Florin Salam a fost plasat sub control judiciar în dosarul de înșelăciune în care este acuzat că ar fi luat mii de euro avans pentru prestații la nunți la care nu a mai ajuns. A invocat ba pandemia, ba starea de sănătate, însă banii nu i-ar fi înapoiat. Cei din jurul artistului susțin că ar fi fost de fapt șantajat de presupusele victime. În apărarea cântărețului a sărit Țancă Uraganu, dar și mai mulți fani care l-au așteptat în aplauze în fața sediului poliției’’, a transmis Cristina Dorobanțu.

Florin Salam, sub control judiciar

În aplauzele fanilor,așa a ieșit Florin Salam din sediul poliției după mai multe ore de audieri în dosarul în care este acuzat de înșelăciune. Oamenii legii au decis ca manelistul să nu fie arestat, ci plasat sub control judiciar timp de 60 de zile.

Florin Salam: Cum am reînceput să cânt pentru unii din branșa noastră, e o piedică pentru ei sa răman pe scena și de aceea îmi înscenează fel și fel. Dar eu am încredere în justiție. Dacă am avut probleme de sănătate și nu am putut să cânt, asta nu înseamnă că sunt un rău voitor.

Deși este în continuare cercetat, artistul are permisiunea de părăsi țara pentru a își onora concertele din străinătate.

Florin Salam este acuzat că ar fi luat 18 mii de euro de la trei nunți diferite la care s-a angajat să cânte, dar i-a lăsat pe miri cu ochii în soare.

Ionuț Stoican, tatăl mirelui: „I-am dat suma de 10.000 de euro la el acasă. A spus să nu-mi fac probleme, că o să vină 100%!”

Tatăl mirelui spune că manelistul nu ar fi vrut să semneze un contract și tocmai de aceea au făcut două filmulețe pe care să le aibă ca dovadă. Parcă presimțea ceva, iar cu câteva zile înainte de nuntă avea să afle că a rămas fără lăutari.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ionuț Stoican, tatăl mirelui: „A făcut un anunț pe facebook că nu poate să vină, că nu știu ce probleme are!” „și că o să-mi dea banii, nu a vrut să vorbească cu mine!”

Altor miri le-ar fi cerut 25 de mii de lei avans. Nici acolo nu s-a mai dus să cânte. Iar o treia persoană a scris în plângerea de la poliție că ar fi rămas cu 3 mii de euro pagubă după ce manelistul i-ar fi dat țeapă.

„V-a lăsat sufletul să vă trădați fanii? Niciodată. Dar ce s-a întâmplat? Banii i-ați dat înapoi? Banii sunt dați înapoi, da. Și atunci de ce v-au luat astăzi? Închideți ușa!”

Straniu e că impresarul lui Florin Salam, cercetat pentru complicitate, recunoaște că banii pe care artistul i-a luat ca avans nu au fost restituiți. Dar are o explicație pentru asta.

Nicolae Constantin, impresar: „Florin Salam nu a avut cum să dea banii înapoi pentru că omul nu mai răspundea la telefon!”

Citește și: Primele mărturii ale lui Florin Salam, după ce a fost reținut: ”Se va face curățenie imediată”. Manelistul, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Impresarul susține în schimb că ar fi victimele șantajului.

Nicolae Constantin, impresar „Acest eveniment a fost cu un avans...îmi dai 15 mii de euro!” „la treaba cu cea de 10 mii de euro.... a trecut timpul!”

„De ce nu vrea să dea explicații. Dușmanii îi poartă pică lui Florin Salam? Se poate spune și lucrul acesta!”

Nici soția manelistului nu a vrut să vorbească despre acuzațiile care l-au încătușat pe Florin Salam!

În fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a fost audiat manelistul, și-a făcut apariția și Tzancă Uraganu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si