Fluturii în stomac, pe care îi simțim în prezența unei persoane sunt, de fapt, reacții emoționale și fizice, care apar în fazele incipiente ale unei povești de dragoste. Când ne simțim atrași de cineva, înseamnă că ne îndrăgostim. Însă, dacă această poveste se transformă într-o relație stabilă, intensitatea și frecvența acestor, așa ziși "fluturi în stomac" scade. Cum să facem această trecere fără a ne afecta aflam de la psihologul Cristian Andrei,

a transmis Cristina Dorobanțu.

Atunci când ai fluturi în stomac nu vezi foarte clar, toată lumea din jur vede clar defectele, tu nu vezi, nu auzi, crezi, victima atribuirii, practic o investești cu tot felul de calități, atâta intensitate, încât corpul tău gândește mai mult decât mintea ta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Cristalul care poate aduce iubire. Terapia cu cristale influențează starea de spirit

Tu ești mai mult îndrăgostit de imaginea pe care ți-o creezi în mintea ta, nu de realitate, de apariția și de așteptările pe care le aveai... Ai așteptat un bărbat înalt, dar nu știi ce se ascunde în înălțimea aceea, a declarat Cristian Andrei.

Cum dispar fluturii din stomac?

Cel mai frecvent te trezește situația în care ești, bărbații de pierderea libertății, femeile de partea emoțională, aceste lucruri ies la iveală prin conviețuire, apartenența la un loc comun cu reguli limite. Acest proces este unul dureros pentru unii, ea îi spune, el îi spune și ajungem la o tehnică a reproșului în sine, a declarat Cristian Andrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si