Individul care se crede stăpânul lumii nu a reușit să dezactiveze conexiunea cu poliția, dar a reușit să pună pe jar toți agenții din Ilfov, după ce a furat o mașină și a gonit pe șosea într-o cursă nebună. Scenele sunt filmate pe DN1. Ca să tragă cu arma după șoferul fugar, unul dintre agenți a coborât din autospeciale și a luat-o la fugă pe jos, stârnind amuzamentul martorilor, dar pe individ nu l-a făcut nimeni și nimic să oprească.

„Stăpânul lumii” a fost prins de polițiști

Și-a văzut de drum vreo treizeci și patru de kilometri, iar apoi a încercat să întoarcă spre București. A fost momentul în care polițiștii l-au încolțit. Nici atunci nu s-a dat bătut individul.

Nu a vrut să iasă, astfel că agenții au spart geamurile.

În timpul urmăririi, în contextul în care conducătorul auto a refuzat să oprească, polițiștii au utilizat armamentul din dotare, executând focuri de armă în plan vertical și ulterior asupra pneurilor autoturismului urmărit. În continuare, polițiștii au procedat la spargerea unui geam lateral pentru a-l extrage din autovehicul pe bărbatul respectiv, împrejurare în care cioburile au produs leziuni minore atât persoanei în cauză cât și unuia dintre polițiști.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul de treizeci și opt de ani a pus ochii pe mașină în parcarea unui mall de la marginea Capitalei. A reușit să smulgă cheile proprietarei și să o calce pe aceasta pe picior, iar mai apoi să plece ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citește și: VIDEO- Fugarul cu mitraliera tatuată pe ceafă. Scandalul în care este implicat a pornit de la un ceas de lux

Incident tras la indigo în Constanța

Speriată, femeia a sunat de urgență la 112, iar mai apoi a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijirile de specialitate. Individul nu ar fi consumat nici băuturi alcoolice, nici droguri, spun anchetatorii.

Incidentul șocant vine la câteva zile după altul, parcă tras la indigo, care s-a derulat în Constanța. Alt individ a furat mașina unei femei însărcinate, care intrase în magazin și a plecat ulterior. Explicația dată polițiștilor a fost de a dreptul năucitoare. Prins de polițiști și lăsat în libertate de judecători, bărbatul a evadat din spitalul de psihiatrie, unde fusese internat, iar acum este căutat din nou.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si