După acest incident, preotul caterisit, care nu este la prima abatere neortodoxă, a dat o petrecere cu fanfară în curtea unei biserici pe care și a construit o singur.

Citește și: Un preot caterisit și actualul paroh dintr-o comună din Iași au iscat un scandal, în cimitir! Enoriașii sunt revoltați: "M-au scos cei de la pază cu forța afară"

Imaginile nu au fost filmate la zilele comunei, ci în curtea unei biserici pe care Stefan Bercaru, un preot caterisit și-a construit-o pentru a sluji în continuare.

La petrecerea cu lăutari asistă și câțiva săteni, iar cel care filmează le și întinde o bancnotă de o sută de lei oamenilor care cântă la fanfară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Înainte de chef, fostul preot Ștefan Bercaru a fost în mijlocul unui scandal petrecut în cimitirul din Bohotin.

Doi preoți la aceeași slujbă

Preotul caterisit a încercat să intre cu forța în cimitir ca să slujească în același timp cu preotul ortodox, însă a fost împiedicat de agenții de pază.

An de an pe data de 21 mai are loc o slujbă de pomenire a morților, iar răspopitul profită de susținerea unor localnici și se prezintă și el în cimitir.

Preotul caterisit susține că a primit cereri scrise din partea oamenilor pentru a veni să le slujească la morminte.

Fost preot, chef cu fanfară în fața bisericii[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

"Cimitirul este spațiu liber, nu are nevoie de nicio aprobare. Este legea europeană, credinciosul este la dispoziție", spun unii oameni.

Preotul a fost caterisit în 2013 după ce a divorțat și s-a recăsătorit. Mai mult, răspopitul care se ocupa și să învețe tinerii dansuri populare a fost acuzat că profita de situație ca să pipăie fetele.

Nu a vrut însă să renunțe la hainele preoțești, așa că s-a înscris într-o asociație religioasă, iar filiala de la Iași a fost recunoscută în instanță în urmă cu câțiva ani.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si