Alexandru si Luiza traiau o frumoasa poveste de dragoste: amandoi la varsta primilor fiori, cei doi se vedea insa rar. Daca ea statea mai mereu pe-acasa, el muncea in constructii si pleca des ba prin tara, ba in Italia.

Dezamagita din pricina distantei care ii separa, Luiza a pus punct relatiei chiar cu o zi inainte sa dispara. Baiatul isi aminteste ca la scurt timp a fost sunat de politisti.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, declarații uluitoare: ”Credem că altcineva a fost în casă, nu Gheorghe Dincă a violat”

ALEXANDRU DUTU- fostul iubit al Luizei: M-au sunat (n.r. politistii) de cateva ori, de vreo sase, sapte ori m-au sunat... Imi spuneau ca e fugita cu altcineva, ei imi spuneau chestiile astea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Mama tanarului in varsta de 20 de ani sustine fiul ei a vorbit cu politistii doar telefonic,
la o zi dupa ce Luiza a fost data disparuta. La audieri a fost chemat insa dupa mai bine de 4 luni, cand anchetatorii investigau rapirea Alexandrei.

In tot acest timp, baiatul ar fi incercat sa ia legatura cu autoritatile insa
s-a lovit de usi inchise.

VIORICA DUTU- mama lui Alexandru: N-a mai mancat o saptamana, n-a mai fost la munca pentru ca a suferit foarte tare. Chiar intr-un timp s-a hotarat sa vina acasa, pentru ca era convins ca nimeni nu face nimic, ca sa o caute personal. Si noi, ca parinti, i-am spus: Mama, tu nu poti face nimic pentru ca esti un copil si daca justitia nu poate face nimic, tu nici atat.

ALEXANDRU DUTU: Eu simt ca nu este moarta. Asa simt eu, ca nu este moarta.

Intre timp, alte audieri au avut loc la politia din Caracal si la sediul DIICOT din Capitala. Alexandru Cumpanasu a cerut reaudierea membrilor familiei Dinca si vrea arestarea lor. In acelasi timp, unchiul Alexandrei sustine ca exista martori in dosar care de fapt ar fi complici ai suspectului.

Acasa, in Caracal, un zvon socheaza, unul dintre fiii lui Dinca ar fi participat, in trecut,
la un viol. O spune un apropiat al barbatului banuit ca e criminal in serie: „O luna de puscarie a facut. Atat. A stat 29 de zile. Daca a avut bani...”

Gheorghe Dinca ar urma sa fie supus unui examen medical in urma caruia medicii trebuie sa spuna daca suspectul sufera de impotenta sau nu. Pana atunci, va fi audiat si maine de anchetatori.

Citeste si: Detalii șocante despre fiul lui Gheorghe Dincă: "Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si