„Fostul ofițer de poliție care și-ar fi amenințat cu moartea vecina și a băgat în priză o armată de agenți, lunetiști și luptători din trupele speciale spune că luase somnifere. Din acest motiv nu ar fi auzit bătăile în ușă.
După 24 de ore petrecute după gratii, bărbatul a fost eliberat sub control judiciar și se plânge că el ar fi cel hărțuit în toată povestea”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Fostul ofițer de poliție care și-ar fi amenințat cu moartea vecina spune că e nevinovat

„Uitați-vă la mine! Credeți că sunt un pericol public, domnilor?”, spunea bărbatul.

Fostul ofițer de poliție care s-ar fi baricadat în casă după ce și-ar fi amenințat cu moartea vecina spune că e nevinovat. Ba mai mult, Cătălin Coman se plânge că el ar fi victimă în toată povestea.
În schimb, fiul vecinei susține că părinții lui ar fi, de fapt, cei terorizați. Doar ieri au sunat de două ori la 112, asta după ce fostul ofițer i-ar fi amenințat cu moartea și le-ar fi spart geamurile dintr-un motiv banal: că l-ar fi rugat să nu mai facă gălăgie în toiul nopții.
Când au venit polițiștii a doua oară, bărbatul nu le-a deschis ușa, astfel că au fost chemate întăriri, inclusiv lunetiști și luptători ai trupelor speciale, care după 7 ore au spart ușa ca să-l imobilizeze.

Coman era dezbrăcat în locuință și are o explicație că n-ar fi auzit nimic.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Fostul polițist care s-a baricadat în casă cu trei arme, după ce și-a amenințat vecina, reținut pentru 24 de ore: "Nu am ameninţat-o"

„Sunt dependent de niște pastile de somn”, mai spunea fostul polițist.
Bărbatul, cercetat penal și în alte dosare pentru amenințări cu violența, spune că neînțelegerile cu vecina ar fi altele. Ar porni de la țevile de apă.
Fostul ofițer va fi cercetat sub control judiciar. În plus, a fost suspendat din partidul Mișcarea România Suverană, unde șefă este Carmen Dan. De altfel, numele individului apare în scandalul microfoanelor plantate în casa fostului ministru de Interne.
În locuința fostului angajat al ministerului de Interne au fost găsite trei arme: două letale, una neletală. Le deține legal, însă ar putea să piardă permisul port-armă după acest scandal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si