Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Fostul șef al Poliției din Caracal vorbește în exclusivitate despre intervenția în cazul Gheorghe Dincă

S-a implinit o luna de cand Alexandra, sechestrata fiind in casa groazei din Carcal, suna disperata la 112 sa fie salvata. Nimeni nu a platit pentru ca, nu a fost in stare sa o gaseasca la timp, nici pentru ca politistii au stat la usa lui Gheorghe Dinca mai bine de 4 ore. Fostul sef al Politiei din Caracal, care s-a pensionat imediat dupa scandal, vorbeste in exclusivitate.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul sef al Politiei Caracal, care s-a pensionat imediat dupa proasta interventie in cazul rapirii Alexandrei, vorbeste prima oara despre acea noapte controversata, dar spune ca nu are nimic sa-si reproseze.

Cu toate ca legea le permitea sa intre in forta dupa ce copila s-a plans ca e acolo, sechestrata, barbatul insista ca atat dispozitivul pe care l-a condus cat si procurorul au facut tot ce le-a stat in putinta sa o salveze pe fata.

Citeste si: Descoperire șocantă în curtea lui Gheorghe Dincă. Ce au găsit anchetatorii într-una din gropile săpate de criminalul din Caracal

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

In realitate, au stat de paza la usa presupusului criminal in serie vreme de patru ore si jumatate dupa ce au aflat adresa.

Numai ca a doua zi era prea tarziu. Alexandra disparuse fara urma si s-ar putea ca Gheorghe Dinca sa o fi ucis cu politia la usa. Cel putin asta declara suspectul, iar ramasitele descoperite arse la el in curte ii apartin fetei, spun legistii.

Citeste si: Soția lui Gheorghe Dincă a dezvăluit ce s-a întâmplat în beciul din casa groazei

Nicolae Mirea a gestionat prost interventia, sustin superiorii lui. care i-au si cerut demisia in urma cu o luna. Exact atunci el si-a depus si actele de pensionare.

Suspect e si faptul ca la fel a procedat si sotia lui care fusese sef de post in Dobrosloveni, comuna in care stau parintii Alexandrei.

Mirea este acuzat ca ar fi mana in mana cu clanurile de interlopi care domnesc in Caracal. Ba chiar, ca ar fi facut afaceri cu terenuri cu unii dintre ei. El neaga tot.

Remus Radoi, unul dintre personajele controversate din Caracal, spune ca interlopii erau anuntati de fiecare data cand politistii sau procurorii urmau sa descinda la locuintele lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI