Close sidebar
Close sidebar

VIDEO/FOTO- Zăpada a ajuns în țară. La munte, stratul de zăpadă s-a format și a fost nevoie de intervenția utilajelor

Iarna a sosit în mai multe zone din România. La Rânca, prima zăpadă din acest sezon s-a așternut pe pârtii, iar drumarii au început să curețe șoselele. Și în Bucegi, la cota 2.000 , dar și în Borșa, Maramureș, localnicii au fost surprinși de stratul de omăt.

Maria Stiuca,

Zăpada a ajuns în țară

[Sursa foto: Colaj Știrile Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La Rânca, locuitorii au fost surprinși de prima zăpadă din acest sezon, iar stratul tocat are aproximativ un centimetru. Ninge în continuare, iar drumarii acționează cu trei lame și material antiderapant.

Primele ninsori au sosit în România 

Pentru moment, la Rânca, zăpada nu este considerată potrivită pentru sporturile de iarnă, iar mașinile care vor să urce în stațiune trebuie să fie echipate corespunzător.

În Borșa, județul Maramureș, localnicii au putut să se bucure în continuare de zăpadă, deoarece, recent, orașul a mai avut parte de un episod de iarnă.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: HARTA- Antenționare ANM! Cod galben de vreme rea în 37 de județe. Sunt așteptate ninsori, vijelii și viscol

Borșa, Maramureș

[Sursa foto: Știrile Kanal D]

Autoritățile din Brașov s-au pregătit deja pentru venirea iernii. DRDP a pregătit peste 60 de utilaje de deszăpezire, dotate cu lamă și răspânditor de sare, care vor interveni în caz de lapoviță și ninsoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI