"Tot mai mulți tineri se îndreaptă către meserii bănoase pentru care au nevoie doar de pasiune și de un ochi bine format. Astăzi vedem ce beneficii aduce jobul de fotograf și aflăm și trucuri de editare pentru poze spectaculoase", a transmis Simona Pătruleasa.

Fotografia, o profesie din pasiune

Lumina, culorile și butoanele aparatului de fotografiat îi sunt colegi de muncă. Împreună, făuresc amintiri în fiecare zi.

Când l-am întrebat de când face poze, George ne-a răspuns „dintotdeauna”.

"Pasiunea mea pentru poze a început chiar de la un an jumate, am găsit niște poze... mă regăsesc în această meserie pe deplin", a spus George, fotograf.

Nu e o meserie ca oricare. Se începe din pasiune și se hrănește cu multe ore de muncă pentru rezultatul perfect. La început, George se oferea să facă poze colegilor de liceu pe gratis. În timp, a ajuns să facă performanță în acest domeniu, iar fotografiile lui au ajuns până în New York.

Dar în cea mai mare parte a timpului, face fotografii la comandă pentru cupluri, tineri sau chiar influenceri. Denisa e una dintre modelele cu care colaborează des.

"1, 2, 3 și!... dar și astea în care stau serioasă sunt faine", a spus Denisa.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tot în timp, George și-a dat seama că fotografiile sale pot arăta și mai bine dacă folosește efectele potrivite. Ne învață și pe noi un truc de editare.

"Unul dintre principalele... ca modelul meu să iasă în evidență", a spus George.

Totuși, să fii fotograf nu e simplu. Meseria te poartă uneori cu zilele departe de casă, și într-un ritm alert. E necesar deci să ai niște planuri pentru viitor.



"Mi-ar plăcea să scriu o carte... să predau cursuri", a spus George.

O cercetare BestJobs din 2023 arată că un fotograf câștigă în medie între 600 și 1000 de euro net pe lună. Totuși, veniturile variază în funcție de prestigiul celui care mânuiește aparatul.

Citește și: Călin și Orianda Donca sărbătoreau pe opulență în alți ani, dar acum lucrurile s-au schimbat! Ce surpriză i-a pregătit afaceristul soției sale de ziua ei de naștere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si