Au sărit scântei în „Casa Iubirii”! Fără să stea prea mult pe gânduri, Francesca a profitat de faptul că a avut o cameră roșie și l-a chemat pe Gagea, pentru a discuta mai multe. 

Imediat s-a dat alarma în casa fetelor, iar Alexandra a sărit, la propriu, de pe scaun când a văzut ce se petrece în camera roșie. Celelalte fete au râs copios când au văzut cum a reacționat Alexandra atunci când a văzut imaginile de la întâlnirea celor doi. 

Francesca: „Să vină Gagea.”
Alexandra: „Ce faci Francesca?! Deci eu ți-am spus, te rog frumos mai gândește-te la situație, nu renunța, și acum tu ce faci?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

alexandra casa iubirii, gagea casa iubirii, francesca casa iubirii

Citește și: VIDEO Vești crunte pentru Sebastian: „Nu-mi găsesc liniștea”. Ce i-a cerut Robertei, după ce i-a făcut pe toți cei din ”Casa iubirii” să lăcrimeze cu mărturisirile sale: „Sunt într-un moment foarte critic”

Rebecca, cameră roșie cu Robi doar să-l enerveze pe Antoni? 

Camerele roșii au continuat să facă valuri în „Casa Iubirii” pe întreg parcursul zilei.

După ce Rebecca a ales să îl cheme pe Robi la discuții, Andreea Mantea a intrat la bănuieli. A vrut să afle care e adevăratul motiv care a determinat-o pe brunetă să îl cheme la întâlnire pe Robi. Între timp, Antoni analiza întreaga discuție. 

Rebecca: „Aș vrea să vină Robi.”
Andreea Mantea: „Robi, ești sigur de această cameră cu Rebecca? Că nu te-a chemat să îl enerveze pe Antoni? Ce crezi? Ce ai simțit? Chiar nu a avut pe cine să cheme și te-a chemat pe tine?”


Robi: „Mă înțeleg binișor cu Rebecca.”
Rebecca: „Am vorbit mai multe chestii.”
Andreea Mantea: „Cum a fost această cameră roșie?”
Robi: „Mișto.”

Citește și: VIDEO "Eu nu stau să șteargă cu mine pe jos" Rebecca clachează și părăsește platoul. Ireal ce a spus Antoni despre relația avută cu bruneta: "Din păcate..."

alexandra casa iubirii, gagea casa iubirii, francesca casa iubirii


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si