Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Frații Mazăre, audiați într-un dosar de prostituție. Fostul edil spune că e nevinovat: „Nu erau genul meu, erau sportive, aveau un picior gros”

Timp de șase ani Paul Neagu și-ar fi făcut prieteni mai mulți afaceriști influenți, cărora le trimitea frecvent câte o fată obligată să întrețină cu ei relații intime.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

„Paul Neagu, antrenorul lotului național de bob și sanie, e acuzat că recruta tinere pentru prostituție. Timp de șase ani ar fi obligat trei sportive provenite din familii cu probleme să întrețină relații intime cu afaceriști influenți. Printre numele grele din dosar e și cel al lui Radu Mazăre”, a spus Christian Sabbagh.

„Nu erau genul meu, erau sportive, aveau un picior gros cât trunchiul meu și știți cu ce fel de fete mă întâlneam”, sunt primele declarații ale lui Radu Mazăre, chemat ca martor la DIICOT. Îl cunoștea de aproape pe Paul Neagu, antrenorul lotului național de bob și sanie, acuzat că a exploatat sexual mai multe sportive provenite din familii sărace. „Da, îl cunosc. L-am văzut cu două dintre sportive de două ori cred. Eram și cu actuala mea soție la perioada respectivă, iubita oficială. Știu că era antrenorul echipei de bob”, a mai spus Radu Mazăre.

Timp de șase ani bărbatul și-ar fi făcut prieteni mai mulți afaceriști influenți, cărora le trimitea frecvent câte o fată obligată să întrețină cu ei relații intime.

Citeste si: BREAKING NEWS Accident extrem de grav în București! Un șofer a zburat cu mașina de pe șosea și a căzut pe linia de tramvai 41. Ambele sensuri sunt blocate- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Doi soți cu o clinică de înfrumusețare și-au păcălit clienții că au o mașină a timpului cu care îi pot întinerii- antena3.ro

„Potrivit anchetatorilor, victimele ar fi fost adăpostite chiar în acest centru sportiv din Constanța. De aici sportivele erau duse în diferite zone din țară, dar și din străinătate, mai exact în Germania, Letonia sau Monaco pentru practicarea prostituției”, a transmis Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Contactat de reporterii Kanal D, antrenorul de bob spune însă că nimic nu e adevărat: „Eu sunt sigur că sportul cu bobul este un sport foarte greu.

Din punct de vedere al feminității trebuie să faci niște sacrificii și probabil că aceste fete nemaifiind acceptate în lot s-au gândit să facă niște acte de astea de răzbunare.”

Procurorii DIICOT au descins acasă la Paul Neagu în această dimineață, dar nu l-au găsit: „Eu sunt în Germania, dar nu sunt fugit. Eu sunt în Germania pentru că aici stau, dar am plecat cu o zi înainte.

Dacă erau cu o zi mai devreme, mă puteau duce la DIICOT să-mi ia interviu sau cum se numește.”

În schimb a fost săltat din Constanța și reținut pentru douăzeci și patru de ore un complice de al antrenorului de bob, un libanez cu bani, supranumit „regele lipiilor”, care deține mai multe restaurante și o școală privată.

Citeste si: Anunț pentru pensionarele din țară! Casa de Pensii a specificat care sunt perioadele asimilate la vechimea în muncă- kfetele.ro

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă, în fața instanței! Cum a reacționat artistul la tribunal: "Nu pe mine mă aşteptaţi"- radioimpuls.ro

Citeste si: Doi soți cu o clinică de înfrumusețare și-au păcălit clienții că au o mașină a timpului cu care îi pot întinerii- antena3.ro

Individul le-ar fi oferit cazare și le-ar fi agresat sexual pe aceste sportive vulnerabile. Ciudat e însă că abia acum se iau măsuri în acest dosar, în condițiile în care în anul două mii douăzeci alte sportive acuzau același lucru, că Paul Neagu a încercat să le racoleze pentru sex și le prezenta drept fetițele lui inclusiv fraților Mazăre: „Eram obligată să ne îmbrăcăm provocator sau sexi, așa cum spune el. Trebuia să mergem pe faleză în Constanța în topuri și în rochie și ne-a spus că dacă primim orice fel de avans noi nu avem voie să răspundem, trebuie să zâmbim tot timpul și să fim foarte drăguțe cu acei oameni, pentru că ei ne oferă nouă niște mese.”

Procurorii DIICOT susțin că pe parcursul celor patru ani de anchetă Paul Neagu ar fi încercat să le intimideze pe sportive și le-a obligat să își retragă plângerile. Acum antrenorul e cercetat pentru trafic de persoane în formă continuată și influențarea declarațiilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI