N-a trecut mult de când judecătorii i-au lăsat pe frații Tate să se plimbe prin Europa- că o altă anchetă de proporții le tulbură liniștea. De această dată- autoritățile din Marea Britanie îi acuză de evaziune fiscală și spălare de bani... în serie. Polițiștii de acolo susțin că milionarii nu și-ar fi plătit taxele pentru banii procurați în mediul online. Vorbim de un prejudiciu uriaș- de circa 3 milioane de lire sterline, a

transmis Cristian Sabbagh.

Frații Tate, acuzați de evaziune fiscală în străinătate

Au spus, în urmă cu 3 ani, că sunt un traficant de persoane. Unde sunt victimele, unde sunt persoanele traficate? Singurii oameni pe care i-au găsit au spus: nu ne-a traficat, ne este prieten. Despre ce vorbiți? Așa că acum s-au gândit: o, la naiba! Este unul, e o mizerie, hai să spunem repede că e un evazionist!, a spus Andrew Tate.

Iată reacția lui Andrew Tate după ce autoritățile britanice au lansat acuzații dure la adresa lui și a fratelui său- Tristan- ambii judecați și în România pentru trafic de persoane și viol.

Potrivit anchetatorilor britanici- fraților Tate le-ar fi intrat în conturi din afacerile online nu mai puțin de 21 de milioane de lire sterline în perioada 2014-2022. Iar ei nu ar fi plătit niciun șfanț impozit- nici în Marea Britanie- nici în România.

În total- paguba ar fi de 2,8 milioane de lire sterline.

Sumele uriașe de bani ar fi fost procurate- spun polițiștii- din diverse produse vândute online- dar mai ales din activități pe site-uri pentru adulți. Ulterior ar fi ajuns în mai multe conturi bancare- după care Andrew și Tristan Tate i-ar fi investit în mașini scumpe- case și terenuri. Totodată- autoritățile spun că milionarii s-ar fi folosit de un intermediar- un anume „J”, a

declarat Sarah Clarke, purtător de cuvânt al poliției.

S-a descoperit că în conturile respectivei persoane ar fi intrat o plată de 805.000 de lire- din care 495.000 de lire au ajuns ulterior la Andrew Tate.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Evaziunea fiscală nu e nici măcar o calomnie, ce, de ce nu îți dau banii? Hai să ne imaginăm că am făcut evaziune BIP, ceea ce nu am făcut. Tot ce ați spune e că nu plătesc pentru mai multe bombe care să fie aruncate peste copiii din Gaza. O, îmi pare rău!Mi-am plătit taxele, nu am făcut nimic greșit. Voi câștiga acest caz, la fel ca orice alt caz. Și tot ce faceți prin faptul că dați asta la știri este să dovediți că sunt bogat! Mulțumesc!, a declarat Andrew Tate.

Doar că- în trecut- chiar el recunoștea că a refuzat să plătească taxe cât a fost în Marea Britanie.

Când am locuit în Anglia, am refuzat să plătesc taxe, care erau de 40%. Au început să-mi trimită somații, să mă amenințe! Ghiciți ce am făcut? Am ignorat somațiile.

Ignor, ignor, ignor!, a declarat Andrew Tate.

În România- procesul în care cei doi frați sunt judecați continuă. Între timp- lor li s-au ridicat unele restricții și pot călători în Europa.

Citeste si: Veste bună pentru femeile din țara noastră! Indemnizația pentru creșterea copilului ar putea crește considerabil- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Andrew și Tristan Tate sunt acuzați că ar fi racolat tinere pe care le forțau să lucreze pentru ei- în studiourile clandestine de videochat. Unele fete spun că ar fi fost bătute și violate. În timpul anchetei, procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri deţinute de milionarii britanici: 15 terenuri şi clădiri situate din Ilfov, Prahova şi Braşov; 15 autoturisme de lux; 14 ceasuri de lux; 2 lingouri şi o medalie, acţiuni la patru firme; sume de bani şi criptomonede.

Citește și: Ștefan s-a aruncat în fața trenului, la doar 26 de ani. A lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii orfani. "Te iubim și te voi iubi, dragă tati/soț"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si