,,Frații Tate sunt la un pas de închisoarea pe viață, în Marea Britanie! Doar justiția română îi mai desparte de acest verdict. După ce au fost arestați pentru 24 de ore, milionarii au fost, ieri, eliberați. Însă magistrații Curții de Apel București au decis ca cei doi frați să fie extrădați și predați justiției din Regat, doar după ce își vor finaliza treburile judiciare pe care le au în țara noastră.

Cât de gravă este situația lor în ochii justiției britanice și ce pedepse riscă, știe colega mea. Adina Iliescu’’, a transmis Cristina Dorobanțu.

Frații Tate riscă închisoare pe viață

,,Mai multe femei din Marea Britanie îi acuză pe frații Tate de abuz. Potrivit unor informații apărute în spațiul public, pe numele celor doi ar exista în momentul de față în Marea Britanie nu mai puțin de douăzeci de plângeri penale pentru abuz.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Frații Tate nu vor să se lase pe mâna autorităților britanice. Declarații din sala de judecată: „Doresc să rămân în România pentru a-mi spăla buna reputație”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Aceleași informații precizează faptul că victimele ar fi fost drogate și supuse unor perversiuni în perioada 2012-2015, acuzații pe care atât Andrew, cât și Tristan le neagă și spun că ar fi vorba despre mai multe interese financiare.

De altfel, dacă aceste acuzații se vor concretiza, ei bine frații Tate riscă ani grei de închisoare ,mai exact în Marea Britanie. Potrivit unor informații, ar risca închisoarea pe viață și asta pentru că autoritățile britanice sunt nemiloase cu privire la infracțiunile de abuz.

Așteptăm așadar, să vedem ce se va întâmpla pentru că știm foarte bine faptul că frații Tate au fost reținuți în urma unor mandate de arestare europene emise de către autoritățile britanice.

Ieri, Curtea de Apel București a decis faptul că aceștia pot fi cercetați în stare de libertate și se vor valida aceste mandate europene de arestare în momentul în care aceștia își vor încheia afacerile judiciare din țara noastră'', a transmis Adina Iliescu, reporter Știrile Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si