Săcele. Județul Brașov. E orașul de la poalele munților unde frații Tristan și Andrew Tate au poposit prima dată când s-au mutat în România- departe de viața strălucitoare cu care au defilat în București înainte să fie reținuți.

Citește și: Frații Tate- viață de film

„România, venim!”, spuneau cei doi. Se întâmpla asta prin 2016- a povestit un dezvoltator imobiliar pentru BBC News.

După ce au ajuns aici, au cumpărat două apartamente într-un bloc modest la care se ajunge pe un drum îngust și încă neasfaltat.

"Nu aveau bani să-și cumpere apartamentul, nici mașină"

"Au plătit în rate, pentru că nu aveau bani să cumpere apartamentele direct. Nu aveau mașină în acele zile. Își duceau prietenele la cumpărături cu taxiul", a povestit dezvoltatorul imobiliar.

Citește și: Pedofilul care a torturat și înfometat copiii împreună cu partenera sa, găsit mort în celula de închisoare

Omul spune că la acea vreme le-a vândut apartamentele cu câte 35 de mii de euro fiecare. De altfel, vecinii care-și mai aduc aminte de ei le-au povestit jurnaliștilor străini că au văzut încă de pe atunci mai multe tinere care se perindau pe la ei- și îi descriu pe cei doi frați ca fiind disprețuitori și aroganți- dar nu le-ar fi făcut probleme.

„Deci tocmai ai cumpărat mașina? Da.

Cât a costat? Mai puțin decât cei 10 mii de dolari, căt ar fi costat roțile tale. Bani economisișți. Nu. Du-o înapoi!” Nu".  Aceste imagini au fost filmate înainte ca cei doi frați să ajungă în România.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Aliata fraților Tate, fosta polițistă, a fost trântită la pământ când a vrut să dea un bilet reporterilor

Cu ultimii bani au procurat o mașină de care Andrew Tate nu era prea mulțumit.

„Andrew, intri în mașină? Aduc documentele să le completezi. Trebuie să îmi cumperi și asigurare. Tare! Uite căt spațiu are! E mai tare decăt Aston Martin. E ca un hotel pe roti. O să scap de ea când ajung în România. Mașina asta are un singur scop, să ne ducă acolo!”

Viața în Săcele a fraților Tristan și Andrew Tate 

Pe vremea când trăiau în Săcele, Tristan și Andrew Tate nu se lăudau cu bolizi de sute de mii de euro, ci mergeau doar cu taxiul.

Apoi, a urmat ascensiunea fulminantă. După 5 ani aveau să fie proprietarii unui imperiu. Această vilă din județul Brașov, de pildă, e una dintre proprietăți și a fost abia renovată anul trecut.

Citește și: VIDEO- Luana Radu, polițista implicată în dosarul fraților Tate, adusă la DIICOT

În Comarnic, cei doi frați au cumpărat un bloc întreg de locuințe. Iar averea au extins-o apoi în Voluntari- unde au achiziționat patru terenuri și au ridicat vila impunătoare unde tinerele ar fi fost forțate să facă videochat.

bloc sacele

Blocul de apartamente din Săcele unde au locuit frații Tristan și Andrew Tate în primii ani 

[Sursa foto: BBC News]

Săcele, locul de unde a pornit imperiul fraților Tate

Săcele părea un loc puțin probabil să joace un rol în ascensiunea celor doi tineri kickboxeri britanici, dar dezvăluie o legătură cu oameni care vor juca mai departe roluri-cheie în viața lor, potrivit BBC.

Unul este un om de afaceri pe nume Sebastian Vieru, care i-a adus pentru prima dată pe frații Tate în România în 2014. Originar din regiunea Brașov, de lângă Săcele, Vieru i-a invitat de mai multe ori pentru a-l ajuta ca antrenori și comentatori pentru spectacolele sale de lupte.

Tot Sebastian Vieru a fost cel care le-a vorbit fraților Tates despre noul bloc al lui Vasile Mezdrea din afara orașului Săcele, sfătuindu-i că dezvoltatorul are nevoie urgent de fonduri pentru a termina cladirea si ca vor primi apartamentele cu reducere.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

El spune că Andrew și Tristan Tate au adus niște bani cu ei din Marea Britanie, dar că averea lor a crescut rapid o dată în România.

tate

"Nu aveau mașină în acele zile. Își duceau prietenele la cumpărături cu taxiul", a povestit dezvoltatorul imobiliar.

Cum s-au îmbogățit frații Tate

Andrew Tate nu s-a ferit nicio clipă să recunoască faptul că a visat mereu că se îmbogățească peste noapte și s-a tot gândit cum să o facă și mai ales unde.

„Am găsit chestia asta cu camere video și m-am gândit că aș putea să scot niște bani. Așa că mi-am sunat toate fostele iubite, vreo 5 la număr și le-am spus să vină la mine, să locuiască cu mine, să lucreze cu mine!”, a povestit el.

A început afacerea cu videochat în Londra, dar și-a dat seama că nu e locul potrivit- astfel că au ajuns în România. „Și am început afacerea asta din apartamentul meu și am tot crescut, iar acum am 57 de fete care lucrează pentru mine în 4 locații!”, spunea el.

Și iată cum cei doi frați au ajuns milionari, cu un întreg parc auto de mașini extrem de scumpe, ceasuri și bijuterii de lux- și mulți bani în conturi.

Doar că anchetatorii îi acuză că ar fi sechestrat și obligat fete să presteze pentru el- ba chiar că le-ar fi bătut și violat pe unele. Ei susțin că ar fi nevinovați și că nu ar fi făcut rău nimănui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si