„Frații Tate vor să plece din țară după ce au aflat că mama lor, aflată în Marea Britanie, a suferit un infarct. Azi urmează să afle decizia instanței. Cu mai multe detalii ni se alătură colega mea, Larisa Rațiu. Bună ziua, Larisa! Te ascultăm”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Frații Tate vor să plece din țară

„Bună ziua, Cristina! Bun găsit tuturor!
În această după-amiază urmează ca frații Tate să afle, de la Curtea de Apel București, dacă primesc permisiunea de a părăsi temporar țara. Cei doi frați

milionari vor să ajungă la mama lor, în Marea Britanie, care urmează să fie operată după ce a suferit un infarct.
Andrew și Tristan Tate sunt sub control judiciar și sunt judecați pentru trafic de persoane și viol. Au făcut mai multe cereri de a părăsi România și au motivat, printre altele, că vor să fie alături de copii, care se află în Statele Unite ale Americii.

Citește și: VIDEO- Românii apelează la cadouri simbolice de Crăciun din pricina cheltuielilor mari

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Ultima oară, tribunalul București le-a respins cererea pe 18 decembrie. Rămâne însă de văzut dacă magistrații Curții de Apel vor reconsidera solicitarea, având în vedere că e vorba de probleme de sănătate ale mamei fraților”, a transmis Larisa Rațiu (Damian), reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si