„V-am pregătit acum o lecție... culinară! Însă nu oricum și nu cu oricine! Bucătarul chef de astăzi este nimeni altul decât artista Delia Matache, care a pornit într-o incursiune gastronomica, să descopere fructele lumii. Sau, mai bine spus, ale Madeirei, destinația pe care o explorează zilele acestea cântăreață. Aflată în vacanță cu soțul ei, Delia Matache a postat în mediul online o adevărată... carte de bucate”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Fructele exotice, pasiunea Deliei

„S-a ajuns în Madeira, la acest hotel, care se vrea fancy. Mă rog, nu se vrea! Chiar este... Este”, a spus Delia.
Așa a început Delia Matache incursiunea ei în universul protughez. Artista și-a anunțat fanii din mediul online că a ajuns în Madeira, o vestită regiune din Portugalia și nu s-a sfiit să le dea acestora un mic „abecedar" al celor mai ciudate fructe pe care le-a întâlnit. Aflată în piața centrală de acolo, nonconformista cântăreață a întâlnit doi romani care i-au explicat pe îndelete cum banana arata ca un porumb și are gust de kiwi. 
Lecția despre fructele exotice continuă cu o pseudo...vișină.

Citește și: Serialul „Dragoste și speranță”, un nou episod: Clipe de groază pentru Melis

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Piața din Madeira, recunoscută pentru abundența de fructe exotice, i-a mai rezervat Deliei câteva surprize.
„Ei îl numesc tera-melon, are gust de pepene galben, îl tăiem exact ca pe un pepene galben și nu îi mâncați coaja”, a mai explicat cântăreața.


Solista, în vârstă de 41 de ani și soțul ei, Răzvan, pleacă fervent în vacanțe și postează mereu clipuri din diversele destinații pe care le vizitează. Și pentru că Madeira pare să fie o adevărată experiență culinară, artista a fost curioasă să ia pulsul unui magazin de condimente, de unde a rămas cu o impresie „picantă”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: