„Fuego este artistul care a reușit să își cucerească publicul nu doar cu talentul său artistic, dar și prin naturalețea și sinceritatea din atitudine. Apreciat și iubit, artistul Paul Surugiu știe că succesul lui se datorează unei legături speciale din viața sa. Cine l-a ajutat în carieră ne dezvăluie chiar el”, a spus Cristina Dorobanțu.

Fuego spune că este foarte important ca cineva să facă ce îi place și să o facă din suflet ca să poată avea succes.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Irina Loghin, aniversare cu familia. Cum s-a distrat îndrăgita cântăreață?

Cine l-a susținut cel mai multe pe Fuego în cariera sa muzicală

Persoana care l-a ajutat foarte mult pe Fuego în cariera sa de trei decenii este bunica sa. Artistul o alintă „Bubulina”, iar ea l-a crescut pe Paul Surugiu și l-a susținut enorm pe plan profesional.

Bunica artistului este internată în acest moment într-o clinică de recuperare din cauza unui accident pe care l-a avut în luna ianuarie.

Fuego spune despre bunica sa că a avut un rol foarte important în drumul său artistic. Paul Surugiu spune că cea mai mare realizare a sa este faptul că oamenii vor să îl vadă cântând și că dau bani pentru acest lucru.

Citește și: VIDEO- Fuego, emoții de Crăciun. De 30 de ani pe scenă, artistul vorbește din suflet despre cariera sa

Deși este de 30 de ani pe piața muzicală din România, Fuego spune că încă mai are surprize pentru fanii săi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si