Teodora Argint, însă, ni se alătură cu detaliile acestui caz. Teo, te ascultăm, bună seara.

Bună seara, Silvia și bun găsit tuturor.

Scandalul a pornit vineri noapte, în jurul orei două. Cei doi mergeau către un club din Târgu Jiu, unde, sub influența alcoolului, ar fi început să se certe pe un ceas de lux. Agresorul în vârstă de douăzeci și nouă de ani și-a înjunghiat de mai multe ori prietenul, apoi a fugit de la locul faptei.

Victima în vârstă de treizeci de ani a ajuns la spital cu multiple plăgi la nivelul abdomenului și a fost operat de urgență.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Între timp, polițiștii din Gorj l-au dat în urmărire pe fugar. Vorbim despre Romică Ioan Mutu, un individ care ar fi destul de cunoscut în lumea interlopă din Târgu Jiu, mai ales prin prisma tatuajului cu o mitralieră pe care acesta îl poartă pe ceafă.

Citește și: VIDEO- Filmul capturării baronului de Vaslui: Emil, încă o dată îți mulțumesc. Eram pe drojdie

Inițial el s-a ales cu un dosar penal pentru lovire și alte violențe, însă, pentru că rănile victimei i-au pus în pericol viața, încadrarea s-a schimbat la infracțiune de omor.

Totodată, polițiștii fac apel către cetățeni să sune la 112 dacă îl văd sau au informații despre bărbatul căutat. Momentan, atât de aici, la revedere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si