”Am 23 de ani, am chemat poliția pentru că sunt sechestrat și șantajat de către familia mea, vreau să am o viață liberă. Imediat o să vină poliția”- asa isi incepe Fulgy povestea, care se intinde pe tot parcursul noptii. In timp ce intreaga familie doarme, tanarul povesteste, de la balconul sau, cum si-ar dori sa iasa din casa, insa parintii ii interzic. In lipsa variantelor, el cheama un echipaj de politie:

”Veau să mă duc la iubita mea, că am 23 de ani.

Corect sau nu?”

Oamenii legii incearca sa aplaneze conflictul din familie. Ioniţă, trezit din somn, il lasa pe Fulgy sa se desfasoare.

Fulgy a reușit să iasă din casă

Vizibil agitat, Fulgy nu rateaza niciun moment din defasurarea actiunii pe care el insusi a provocat-o. Dupa ce reuseste sa iasa din casa in care acuza ca ar fi fost sechestrat de parinti, Fulgy isi anunta cu mandrie libertatea si isi etaleaza noile conditii in care va locui:

”Am scăpat, oameni buni, se pare că justiția a făcut dreptate. Iar eu sunt liber și neliniștit. Și burlac! Să moară familia mea, de nu am bani mulți... Și-acuma se face narghileaua”.

Citeste si: Fulgy, mesaj neașteptat pentru o fostă concurentă de la Puterea Dragostei

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tanarul pare sa se fi refugiat acasa la iubita lui, de unde le arata internautilor frigiderul, mancarea si bautura.

Fulgy a primit și o amendă

Aventura nocturna a lui Fulgy i-a adus o amenda de 2 mii de lei si vine la doar cateva zile dupa ce tanarul a fost, din nou, in centrul unor evenimente neplacute. La inceputul acestei saptamani, Fulgy ameninta reporterii de la balconul camerei sale.

Citeste si: VIDEO| Un nou scandal monstru în familia Clejanilor! Ce s-a întâmplat între Fulgy și tatăl său, Ioniță? ”Psihopaților”

Băiatul Clejanilor are un intreg istoric de faradelegi pentru care este in vizorul politiei. În urma cu cateva saptamani a condus sub influenta drogurilor iar ulterior a fost surprins la volan, desi are permisul suspendat. Ambele dosare sunt in cercetare.

Citeste si: VIDEO| Fulgy de la Clejani a comis-o din nou și este în vizorul Poliției! Ce a făcut de data asta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si