„Inclusiv Patriarhia a reacționat cu privire la spusele Arhiepiscopului, însă, toate informațiile le aflăm de la colega mea, Raluca Sevastru. Bună seara, Raluca”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D

Declarațiile lui ÎPS Teodosie stârnesc un val de controverse

„Bun găsit! În cadrul unui interviu la o emisiune de radio, ÎPS Teodosie a precizat care sunt regulile bisericești care ar trebui respectate de Bobotează.

Arhiepiscopul Tomisului susține că nicio persoană care fumează nu ar trebui să primească sau să bea agheasmă pentru că, citez, <<e mai rău ca un păgân>>. Aceeași regulă se aplică și în cazul femeilor aflate în perioada de menstruație, dar acestea pot lua apa sfințită acasă. Prelatul mai spune și că soții nu ar trebui să întrețină relații intime după Bobotează, în toată perioada în care se bea agheasma. Afirmațiile controversate nu au rămas fără ecou. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a reacționat pe Facebook, unde a criticat spusele prelatului și a scris că sunt exagerate”, a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: Un nou scandal între ÎPS Teodosie și Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei. "Fumătorul se plasează în afara comuniunii cu Dumnezeu"

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si