Scandalurile se țin lanț de Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea. Prins în plin război cu Oana Zăvoranu, doctorul mai are un necaz pe cap. Procurorii DNA îl acuză că a dat mită ca să rămână la șefia instituției. La audieri a ajuns și șefa Administrației Spitalelor, cea la care ar fi ajuns șpaga. Femeia spune că ar fi victima răzbunării și că se teme că va sfârși ca Navalnîi, a transmis Christian Sabbagh.

Furtună la DNA. Zăvoranu tună și fulgeră

Bogdan Furtună, managerul Spitalului Colțea, este acuzat că i-ar fi dat mită 8 mii de euro Oanei Sivache, șefa Administrației Spitalelor din Capitală, cu scopul de a-i prelungi contractul la șefia instituției. Ca să mascheze șpaga, spun procurorii DNA, Furtună i-ar fi plătit femeii chiaria și utilitățile la apartamentul în care stă cu familia.

De cealaltă parte, șefa Administrației Spitalelor din capitală, se plânge că ar fi victima unor răzbunări și dă de înțeles că ar fi primit amenințări cu moartea.

Oana Sivache, șefa administrației spitalelor- „Ar trebui să-mi fie frică, știu. Mafia nu iartă. Probabil o să fiu un fel de Navalnii al Bucureștiului. Nu mi-este frică!”

Revenind la Bogdan Furtună, nici 24 de ore nu au trecut de când se răfuia în declarații la Curtea de Apel cu Oana Zăvoranu, pe care o acuză de șantaj.

Concret, doctorul susține că fosta lui șefă i-ar fi cerut 400 de mii de euro și l-ar fi amenințat că, în cazul în care nu îi va da acești bani, va face publice presupuse fapte de

delapidare și evaziune fiscală de pe vremea când Furtună i-a manageriat clinica privată care a ajuns la sapă de lemn.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Oana Zăvoranu- „E roșu în obraz, are față de drăguț.... știe să joace frumos!”

„Eu mai pot să dau două cepe degerate, că este corect!”

Oana Zăvoranu îl acuză pe Furtună că ar fi furat și s-ar fi îmbogățit din banii clinicii patronate de ea. Printre altele, că ar fi cumpărat aparaturi la mâna a doua, iar cu diferența de bani și-ar fi ridicat propriile clinici.

Oana Zăvoranu- „Nu poți să furi unui om tot, exclus!”

Mai mult, Oana Zăvoranu spune că cineva l-ar fi sfătuit pe managerul de la Colțea să o pună la punct ca să nu mai aibă niciun fel de pretenții.

Oana Zăvoranu- „I-a spus că dacă tot vrea... eu am avut telefonul interceptat!”

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO-Directoarea Spitalului de Urgență din Botoșani, arestată la domiciliu pentru 30 de zile. Ce acuzații i se aduc?

Oana Zăvoranu nu a ezitat să-l judece pe Bogdan Furtună pentru petrecerea pe care a pus-o în scenă în incinta Spitalului Colțea în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Oana Zăvoranu- „Eu nu am mai văzut petrecere făcută cu un asemenea fast, dacă chiar voiai să premiezi niște medici!”

Dacă scandalul cu Oana Zăvoranu e departe de a fi tranșat, procurorii DNA l-au pus pe Bogdan Furtună sub acuzare pentru dare de mită. El nu mai poate profesa câtă vreme e anchetat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: