Imaginile postate pe internet de aradeni sunt apocaliptice. Tomberoanele au zburat pur si simplu pe strazi, iar rafalele de vant, care au depasit 50 de km la ora, au smuls din radacini copaci si stalpi de electricitate. A fost panica in sectia de pediatrie a spitalului judetean dupa ce un brad de 25 de metri inaltime s-a prabusit peste cladire.

Pompierii au urcat cu scara si au taiat arborele in bucati ca sa inlature orice pericol.

Locatarii unui bloc din Arad au avut parte de sperietura vietii lor dupa furtuna de ieri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ploia torentiala a transformat in rauri strazile orasului, iar mai multe masini au fost avariate dupa ce crengi mari, smulse de vant, au cazut peste ele.

Si in Timisoara furtuna a lovit pe neasteptate. Surprinsi pe strazi de rafalele puternice de vant, oamenii au fugit sa se adaposteasca pe unde au putut.

Copacii si chiar stalpii au fost smulsi din pamant. Au cazut peste case si masini, au blocat strazi si au rupt cabluri de electricitate.

Mai multe localități au rămas ore bune fără curent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si