Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Furtuni de cod portocaliu. Vijeliile au smuls din loc semafoare și copaci

Prapad in vestul tari dupa un weekend canicular! Mai multe judete au fost lovite de furtuni violente, ploi torentiale si grindina. In Arad, o vijelie de doar 20 de minute a smuls din loc semafoare, copaci si stalpi de electricitate.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile postate pe internet de aradeni sunt apocaliptice. Tomberoanele au zburat pur si simplu pe strazi, iar rafalele de vant, care au depasit 50 de km la ora, au smuls din radacini copaci si stalpi de electricitate. A fost panica in sectia de pediatrie a spitalului judetean dupa ce un brad de 25 de metri inaltime s-a prabusit peste cladire.

Pompierii au urcat cu scara si au taiat arborele in bucati ca sa inlature orice pericol. Locatarii unui bloc din Arad au avut parte de sperietura vietii lor dupa furtuna de ieri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ploia torentiala a transformat in rauri strazile orasului, iar mai multe masini au fost avariate dupa ce crengi mari, smulse de vant, au cazut peste ele.

Si in Timisoara furtuna a lovit pe neasteptate. Surprinsi pe strazi de rafalele puternice de vant, oamenii au fugit sa se adaposteasca pe unde au putut.

Copacii si chiar stalpii au fost smulsi din pamant. Au cazut peste case si masini, au blocat strazi si au rupt cabluri de electricitate.

Mai multe localități au rămas ore bune fără curent.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI