Imaginile șocante au fost surprinse, la Dej, chiar in toiul vijeliei. Rafalele puternice spulbera totul in cale si aproape ca iau pe sus o terasa. Speriati ca raman fara adapost, angajatii tin cu toata forta de copertinele de plastic.

Zona s-a aflat sub avertizare cod rosu de vreme extrema, iar populatia a fost avertizata prin sistemul RO-Alert. Mai multi copaci au fost doborati de vantul puternic, iar acoperisurile unor blocuri au fost luate pe sus si aruncate peste masini.

Inainte ca furtunile sa mature tot vestul tarii, cerul s-a intunecat brusc. In doar cateva minute, acest complex de piscine din Bihor s-a golit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ruperea de nori a trimis peste Oradea o ploaie zdravana, care a inundat strazi si pasaje. Soferii care s-au incumetat sa treaca prin balta uriasa au ramas fara numere de inmatriculare.

ANA TURDA, CORESPONDENT STIRILE KANAL D: Furtuna a durat doar 20 de minute, dar a facut prapad la Oradea. Mai multe intersectii au fost inundate, iar apa depaseste si o jumatate de metru. Intr-un interval foarte scurt de timp, la 112 au fost peste 50 de apeluri.

06.20

Cererile de ajutor au venit de la cei care si-au gasit masinile strivite in parcare. Pe un bulverad, de pilda, au fost doborati de vant nu unul, ci mai multi copaci.

Tot din pricina rafalelor, zeci de localitati din vestul tarii au ramas fara curent.

Dupa codul rosu de vreme severa emis, aseara, de meteorologi pentru judetele Timis si Arad,
ar putea urma si alte avertizari de fenomene extreme.

Pana atunci, dupa atatea zile de canicula, ne bucuram de temperaturi apropiate de normalul perioadei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si