Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Furtunile au lovit cu forța unei tornade vestul României

Furtuni de speriat, anuntate dinainte printr-un cod rosu, au lovit cu forta unei tornade vestul tarii. Rafalele de vant au depasit 100 de km/h, au luat pe sus acoperisuri si au doborat copaci. Imaginile care descriu fenomenele extreme sunt graitoare.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile șocante au fost surprinse, la Dej, chiar in toiul vijeliei. Rafalele puternice spulbera totul in cale si aproape ca iau pe sus o terasa. Speriati ca raman fara adapost, angajatii tin cu toata forta de copertinele de plastic.

Zona s-a aflat sub avertizare cod rosu de vreme extrema, iar populatia a fost avertizata prin sistemul RO-Alert. Mai multi copaci au fost doborati de vantul puternic, iar acoperisurile unor blocuri au fost luate pe sus si aruncate peste masini.

Inainte ca furtunile sa mature tot vestul tarii, cerul s-a intunecat brusc. In doar cateva minute, acest complex de piscine din Bihor s-a golit.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Ruperea de nori a trimis peste Oradea o ploaie zdravana, care a inundat strazi si pasaje. Soferii care s-au incumetat sa treaca prin balta uriasa au ramas fara numere de inmatriculare.

ANA TURDA, CORESPONDENT STIRILE KANAL D: Furtuna a durat doar 20 de minute, dar a facut prapad la Oradea. Mai multe intersectii au fost inundate, iar apa depaseste si o jumatate de metru. Intr-un interval foarte scurt de timp, la 112 au fost peste 50 de apeluri.

06.20

Cererile de ajutor au venit de la cei care si-au gasit masinile strivite in parcare. Pe un bulverad, de pilda, au fost doborati de vant nu unul, ci mai multi copaci.

Tot din pricina rafalelor, zeci de localitati din vestul tarii au ramas fara curent.

Dupa codul rosu de vreme severa emis, aseara, de meteorologi pentru judetele Timis si Arad,
ar putea urma si alte avertizari de fenomene extreme.

Pana atunci, dupa atatea zile de canicula, ne bucuram de temperaturi apropiate de normalul perioadei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI