„Deloc fericită nu a fost astăzi Gabriela Firea, de Ziua Fericirii, când alianța de guvernare și-a anunțat preferatul pentru Primăria Capitalei. Deși a sperat până în ultima clipă, a asistat resemnată la lansarea candidatului. În schimb, a primit un premiu de consolare: un loc pe lista pentru europarlamentare”, a transmis Christian Sabbagh.

Gabriela Firea, dezamăgită după alegerea candidatului pentru Primăria Capitalei

„Eu am sperat până în ultima clipă că voi fi candidat și că voi câștiga.

Acum trebuie să mă resetez și de aici înainte vorbim și despre alte planuri”, a spus Gabriels Firea.

Preț de mai bine de o oră, cât a durat lansarea candidatului PNL-PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea a stat nemișcată, în primul rând.

Nu a schițat niciun gest, ci a stat mai mult cu ochii în pământ și i-a ascultat pe toți.
Nu a reacționat nici când sala a aplaudat noul candidat.

A zâmbit cu subînțeles abia când liderul PNL făcea referire la... Ziua Fericirii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO-Alianța PSD-PNL și-a desemnat echipa! Care sunt surprizele anunțate în acest caz

În cele peste 4 minute de discurs pe care l-a susținut în calitate de șef de campanie al lui Cătălin Cîrstoiu, Gabriela Firea nici măcar nu i-a rostit numele. Iar, la un moment dat, părea să aibă lacrimi în ochi.

Firea a recunoscut că a fost într-o sutuație stânjenitoare.

„M-am emoționat, sigur, mă gândeam care ar fi fost declarația mea în calitate de candidat, normal! Chiar dacă mi-am impus să nu fiu emoționată, tot am fost”, a declarat Gabriela Firea.

Analiștii cred că ea va ieși, pentru o perioadă, din lumina reflectoarelor.

În ceea ce îl privește pe Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD, acesta este convins că va câștiga lupta cu Nicușor Dan și cu Cristian Popescu-Piedone, în ciuda sfatului lui Traian Băsescu, nașul său, care l-a sfătuit să nu candideze.
Managerul Spitalului Universitar are o avere impresionantă.

Acesta deține o casă în Mogoșoaia, un teren intravilan în Ilfov, un apartament în București și peste 700 de mii de euro în conturi. În plus, are și bijuterii în valoare de 150.000 de euro și o mașină Cadillac. Venitul său anual depășește 200 de mii de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si