Să spui despre autobuzele şi tramvaiele din imagine că sunt pline, ar fi o greşeală. Sunt pur şi simplu supra-aglomerate. Dar, la primăria capitalei, situaţia se vede altfel.

Gabriela Vrânceanu Firea, primarul general al Capitalei: Să ştiţi că mă doare sufletul! Întâi, toată lumea s-a plâns că autobuzele nu sunt cum trebuie. Acum, sunt cele mai mai multe cum trebuie. Occidentale! Şi circulă goale! Pentru că toate lumea vrea în maşină.

„Occidental” nu e tocmai atributul potrivit pentru multe aspecte ce ţin de transportul în comun, cred bucureştenii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Supărată pentru că a trebuit să renunţa la taxa Oxigen, Gabriela Firea şi-a vărsat năduful pe şoferi.

Gabriela Vrânceanu Firea, primarul general al Capitalei: Toată lumea vrea în maşină. Şi câte unul cu maşina, nici măcar doi-trei.

Citeste si: Gabriela Firea: "Mă apuc de mitinguri și proteste pe persoană fizică"

Gabriela Firea vede goale autobuzele pline

Problema e că unii conducători auto fug tocmai de aglomeraţia din mijloacele de transport în comun. E drept, dau de alta, în trafic: soselele proaste.

Bucureştenii şi-au pierdut încrederea şi în promisiunile politicienilor legate de infrastructură. Pasaje, poduri şi bulevarde lărgite par pentru mulţi proiecte SF.

În alte ţări, edilii nu se plâng în conferinţe de şoferi, maşini şi poluare. De exemplu, există benzi speciale pe care pot circula maşinile cu cel puţin 2 pasageri pentru a-i convinge pe cetăţeni să împartă autoturismul.

Cine merge singur, stă în coloană, iar cei care greşesc sunt aspru pedepsiţi.

Tot în Occident, infrastructura este corelată direct cu mijloacele de transport în comun de suprafaţă şi subterane. Astfel, călătorii pot ajunge uşor în orice punct îşi doresc!

Citeste si: VIDEO| Ședință tensionată, pe tema gripei, la Primăria Capitalei. Au fost schimburi dure de replici


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si