„În ajunul zilei de 1 Iunie pregătirile pentru petreceri sunt în toi. Ziua Copilului este o zi de distracție și voie bună pentru toată lumea, iar aniversații momentului vor avea parte de o mulțime de petreceri și surprize. Am fost și noi curioși să aflăm ce se pregătește și am mers direct la Gașca Zurli, care are în plan ceva deosebit. Colega mea, Mădălina Lambrinoc, se află chiar acum acum acolo, în mijlocul lor, și vine cu detalii”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: Mesaje de Ziua Copilului 2024: La mulți ani de 1 iunie! "Sărbătorim astăzi inocența și frumusețea copilăriei. La mulți ani tuturor copiilor și să aveți parte de tot ce este mai bun pe lume!"

Mirela Retegan are emoții înainte de acest spectacol

Mirela Retegan spune că spectacolul din acest an de Ziua Copilului va fi cel mai dificil pentru ea, deoarece va prima reprezentație unde va fi pe scenă alături de fiica sa, Maya.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Ionuț Varodi a renunțat la rolul bucătărașului Lulu: „Cel mai mare vis al meu e să mă întorc pe scenă”

De cealaltă parte, Maya are emoții pentru debutul ei pe scenă, dar așteaptă cu nerăbdare acest moment.

Toți copiii care vor fi prezenți la spectacol vor primi o carte de colorat și dulciuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si