Indiferent cât de mică sau de mare este geanta, nu lipsește din ținuta niciunei femei, iar vedetele care își reînnoiesc frecvent garderoba sunt mereu în căutarea celor mai mici și nonconformiste modele pe care să le poată purta la eveniment.

Ce pot lua vedetele în gențile pe care le poartă

Vedetele noastre sunt conștiente că moda cere sacrificii și nu vor să renunțe la gențile mici, care deși nu sunt practice, sunt cele mai potrivite pentru evenimentele mondene.

Și în timp ce unele abia reușesc să găsească spațiu pentru un telefon, altele sunt mai pricepute. Experiența le ajută să reușească să organizeze foarte multe lucruri într-un spațiu foarte mic.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special- wowbiz.ro

Cele mai multe dintre vedete preferă gențile cu baretă scurtă care să poată fi ținute pe încheietura mâinii sau pe umăr. În acest fel pot avea o lejeritate mai mare în mișcări.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si