Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Geanta vedetelor, plină de mistere. Poșetele de dimenisuni mici, cele mai purtate

Mereu atente la imagine, vedetele pun mare preț pe ce poartă. Geanta este un element important, în special la petreceri. Pentru că de multe ori poșetele purtate la evenimente sunt mici, neîncăpătoare, am stat de vorbă cu mai multe vedete ca să aflăm ce reușesc să înghesuie în genți, în astfel de situații.

Redactia Stirile Kanal D,

Geanta vedetelor, plină de mistere [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Indiferent cât de mică sau de mare este geanta, nu lipsește din ținuta niciunei femei, iar vedetele care își reînnoiesc frecvent garderoba sunt mereu în căutarea celor mai mici și nonconformiste modele pe care să le poată purta la eveniment.

Ce pot lua vedetele în gențile pe care le poartă

Vedetele noastre sunt conștiente că moda cere sacrificii și nu vor să renunțe la gențile mici, care deși nu sunt practice, sunt cele mai potrivite pentru evenimentele mondene.

Și în timp ce unele abia reușesc să găsească spațiu pentru un telefon, altele sunt mai pricepute. Experiența le ajută să reușească să organizeze foarte multe lucruri într-un spațiu foarte mic.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună- antena3.ro

Cele mai multe dintre vedete preferă gențile cu baretă scurtă care să poată fi ținute pe încheietura mâinii sau pe umăr. În acest fel pot avea o lejeritate mai mare în mișcări.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI