Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Gemene dispărute după o ceartă cu mama

Un apel primit de la mama aflată la muncă în Franța le-a supărat atât de tare pe două adolescente gemene din Tulcea, încât au hotărât să fugă de-acasă.

R.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un apel primit de la mama aflată la muncă în Franța le-a supărat atât de tare pe două adolescente gemene din Tulcea încât au hotărât să fugă de-acasă. Mai bine de 24 de ore, polițiștii le-au căutat neîntrerupt până le-au găsit, într-un final, nu departe de casă.

Furioasă mai degrabă decât fericită, cea care ar fi mers până la capătul lumii ca să-și găsească fiicele recunoaște că în urma discuției telefonice au plecat de-acasă. În timpul convorbirii, femeia le-a interzis gemenelor să-și mai vadă prietenii pe motiv că fac parte dintr-un anturaj toxic.

Citeste si: VIDEO- Agresate sexual în mașina de ridesharing

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Surorile gemene în vârstă de 15 ani se aflau în grija unei rude când au dispărut de-acasă fără să lase vreun bilet. Alertată încă din primele ore, mama lor- aflată la mii de kilometri de casă, în Franța- și-a sunat insistent fiicele, dar degeaba.

Cu fiecare apel și mesaj necitit, îngrijorarea femeii s-a transformat în teroare.

Îngrozită de gândul că cineva ar fi putut să-i răpească fiicele din stradă, mama a cerut ajutorul polițiștilor și ore-n șir, a așteptat apelul care să îi spună că gemenele sunt bine. Vestea n-a venit nici după lăsarea serii și- în speranța că cineva o poate ajuta- a postat, pe Facebook, un apel disperat: "Vă rog să distribuiți în număr cât mai mare acest anunț.

Poate cu ajutorul tuturor le vom găsi mai repede".

Citeste si: VIDEO- Ucis sub privirile iubitei

Postarea mamei a strâns, în câteva ore, peste 4 000 de distribuiri timp în care femeia și-a făcut bagajul ca să vină urgent în România. N-a apucat să ajungă acasă că a primit vestea, telefonic. Gemenele au fost găsite, în viață, pe ulițele din localitatea vecină.

Uneori dificil, comportamentul adolescenților trebuie înțeles, nu condamnat, spun psihologii. Adesea însă părinții recurg la amenințări, violență verbală și chiar fizică, iar severitatea dusă la extrem nu face decât să se întoarcă împotriva lor, ca un boomerang.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Părinții nu știu să comunice, ei caută să valorizeze potențialul copilului atunci când obține succese și să-i critice atunci când au eșecuri. Ei bine, când copiii nu găsesc înțelegere în familie, cu siguranță va găsi în anturaje, așa cum cu siguranță aceste adolescente au găsit înțelegere, toleranță și acceptare", spune psihologul Ilie Marinescu.

Chiar dacă fetele au fost găsite tefere, cazul n-a fost închis. Polițiștii încearcă să afle unde au stat cât au lipsit de-acasă și dacă cineva le-a adăpostit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI