Suzana și Daciana Vlad au organizat, ca în fiecare an, spectacolul tradițional înainte de Crăciun, la care și-au invitat cei mai dragi prieteni-artiști din Maramureș. La Cluj-Napoca sala a fost arhiplină.

Gemenele din Maramureș, concert de sărbători

Alături de artistele gemene, pe scenă a urcat și fratele lor, Andrei, recent devenit preot. El își susține surorile în toate proiectele, mai ales de sărbători, când împreună își aduc aminte și de copilărie.

În familia artiștilor din Maramureș se păstrează toate obiceiurile de iarnă din această perioadă. Pe lângă spectacolele din țară, ei se pregătesc și de Crăciunul pe care îl vor petrece împreună, acasă.

Citește și: VIDEO- Georgiana Viță, Crăciun în familie. Vedeta se bucură de momentele unice

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gemenele folclorului maramureșean se bucură de un real succes cu muzica lor. Colinda „Sub Fereastră la om bun” are deja peste 27 de milioane de vizionări pe Youtube și a devenit una dintre cele mai ascultate colinde din aceasta perioadă.

Iar, de curând artistele au lansat și un nou cântec de sărbători care, de asemenea, a ajuns în preferințele fanilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: