În pragul sărbătorilor Pascale, Georgiana Lobonț a susținut un concert extraordinar de pricesne la Cluj-Napoca. Împreună cu alți artiști, preoți și un cor de copii, artista i-a emoționat pe cei prezenți în sală cu interpretarea cântecelor speciale de Paște.

Georgiana Lobonț, concert extraordinar de pricesne

Este al doilea an la rând când Georgiana Lobonț își încântă publicul cu un concert special de pricesne.

Iar casa de Cultură din Cluj-Napoca a fost arhiplină la spectacol. Unul pentru care îndrăgita clujeancă a avut ajutor...din culise.

Citește și: VIDEO- Georgiana Lobonț cântă pentru mame. Artista s-a inspirat din propria poveste

Când vorbește despre cântecele bisericești și starea pe care i-o aduc sufletului, Georgiana Lobonț are vocea încărcată de emoție.

Georgiana Lobonț, artistă- Când cânt pricesne am impresia că vorbesc în mod direct cu Dumnezeu și Dumnezeu este atent la tot ceea ce vorbesc eu și mă ascultă, asta simt eu când cant și probabil de asta reușesc să transmit totul atât de frumos și de armonizat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pricesnele Georgianei Lobonț au un succes uriaș, atât în mediul online, cât și în sălile de spectacol.

Georgiana Lobonț, artistă- În decursul a 3 zile s-au vândut toate biletele și atunci am zis hai să ținem toți invitații secret, surpriză, după cum mă vedeți cu ținuta, că ați zis că vi se pare că e deosebit, ținutele mele vor fi rupte din picturile de la biserică, din poveștile cu Maica Domnului, cu sfinții noștri părinți și am încercat să îl ducem la un alt nivel decât cel pe care l-am avut anul trecut.

Invitat de onoare i-a fost părintele Doru Gheaja, cel care a lăsat "Așa-i românul".

Părintele Doru Gheaja- Mă bucur că pot să fiu printre persoane frumoase, pe care le-am cunoscut nu doar prin micul ecran, sau le-am auzit și sunt mai tineri ca mine. Mă consider și eu tânăr ca și ei. Am venit cu multă plăcere pentru că am văzut ce vrea să facă Georgiana.

Citește și: VIDEO- Georgiana Lobonț cântă pentru mame. Artista s-a inspirat din propria poveste

Alături de îndrăgita artista, pe scenă a urcat și un cor de 60 copii îmbrăcăți în costum de îngerași și port popular.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Georgiana Lobonț lansează în fiecare an colinde pascale de suflet, care se bucură de aprecierea fanilor. Anul acesta, artista a lansat un mesaj pentru cei care îi apreciază muzica și nu numai pentru ei.

Georgiana Lobonț- Mai ales că suntem în postul acestei mari sărbători, ar trebui să renunțăm la mândrie, să renunțăm la orgolii și ar trebui să devenim niște oameni mai simpli, chiar dacă poate în buzunar avem mai mai mult, dar să fim mult mai buni.

După sărbători, Georgiana Lobonț se întoarce la petrecerile la care este așteptată să cânte în țară, dar și în străinătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si