Primăvară în weekend și iarnă de săptămâna viitoare, așa se anunță prognoza meteo pentru următoarele zile, după ce vântul a făcut ravagii, deja, la munte. Ce se întâmplă cu vremea aflăm de la colega mea, Andra Ionescu. Bună seara, Andra! Te ascultăm!, a transmis Silvia Ioniță.

Ger și ninsori după Bobotează

Bună seara, Silvia! Bun găsit tuturor!

Așa este, vremea a făcut prăpăd la munte, la Sinaia, spre exemplu, din cauza vântului puternic mai mulți copaci au fost doborâți la pământ, la fel si doi stâlpi de

curent, dar și mai multe cabluri de electricitate. Și traficul auto a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute.

Cât despre ce ne rezervă vremea în următoarele zile, ei bine, de Bobotează nu vom avea temperaturi negative așa cum eram obișnuiți, însă de luni, vine cu adevărat gerul.

Acum, în weekend vremea va fi ca de primăvară, în special sâmbătă, 16 grade vor indica termometrele la Constanta, 15 la București, iar vreme frumoasă va fi și la munte, cu 11 grade la Poiana Brașov.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În schimb, prima zi din săptămâna următoare aduce iarnă în mai toată țara, cu ninsoare în București, iar meteorologii anunță ca vom avea nevoie de haine groase.

Nu vor fi mai mult de 4 grade Celsius în Capitală, iar termometrele vor atinge pragul înghețului în special în zonele de munte, a transmis Andra Ionescu.

Citește și: VIDEO- Alerte de ninsori și inundații în Europa. Temperaturile au scăzut sub minus 40 de grade


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si