Doar un miracol a facut ca tanara de 18 ani sa supravietuiasca unei caderi de la etajul al 3-lea. Vecinii au auzit bubuitura si au ramas impietriti cand au iesit in fata blocului si au vazut-o pe fata ranita... dar in viata. Vecinii sustin ca tanara ar fi fost si insarcinata.

Citeste si: ”Dacă aș fi putut să te opresc în acea blestemată dimineață”. Mesaj sfâșietor de la iubita șoferului de camion în ziua înmormântării

„Și e și gravidă. De la etajul 3 a căzut în jos. Își mișcă totuși picioarele.”, au zis vecinii.

Caz șocant în Hunedoara

Se pare ca in urma unui scandal cu iubitul de 19 ani, acesta ar fi luat-o pe tanara la bataie, apoi a recurcs la un gest extrem.

„A fost din gelozie, domnule! A auzit ăla că a vorbit cu altul pe telefon şi a intrat în casă, a bătut-o, i-a spart telefonul, fata o fi vrut să plece, ăla n-a lăsat-o, a bătut-o, o fi leşinat. El a văzut că nu se mişcă, ce o fi crezut, că a omorât-o, şi după a aruncat-o.”, a zis o vecină.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr de 26 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de tatăl său

„Eu am auzit numai sirene si am iesit afara si pe urma n am mai vazut nimic. Era politie, era pe terminate, fata era dusa cu salvarea.”, a adăugat un locatar.

Vecinii au fost cei care au alertat politia, au sunat imediat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale ambulantei si oamenii legii.

Tanara a supravietuit caderii de la etajul 3, dar a fost grav ranita. Medicii au preluat-o si au tansportat-o de urgenta la un spital din Timisoara.

Citeste si: Accident cumplit în Teleorman. O persoană a decedat

„Pacienta a fost transferata de la Huned9ara aici la compartimentul de traumatologie Casa Austria Timisoara, avand in urma traumatismului suferit prin cadere de la inaltime mai multe leziuni la nivelul bazinului si membrului inferior stang.”, a declarat medicul Gheorghe Nodiți.

Iubitul femeii a fost retinut de oamenii legii.

Suspectul fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva si va fi cercetat pentur tentativă de omor.

Citeste si: Tânără, aruncată de la etajul trei al unui bloc, chiar de iubitul ei, în Hunedoara! În ce stare se află victima


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si