VIDEO- A spart cutia milei din aeroport

A spart „cutia milei” din aeroport

După ce a fost pusă să plătească din cauza greutății bagajelor sale, tânăra a venit cu o idee total neobișnuită: a decis să spargă cutia cu donații pentru copii sărmani. 

Decizia a fost luată în contextul în care femeia a aflat în ultima clipă că avea de plătit o sumă de bani pentru bagajul suplimentar.

Deoarece nu avea bani la ea, tânăra a apelat la „cutia milei” din aeroport.

Citeste si: Momente de coșmar la aeroportul din Atlanta. Arma unui pasager s-a descărcat accidental

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astfel, după ce a observat cutia cu donații a organizației SOS Satele Copiilor, tânăra nu a stat prea mult pe gânduri. A furat cutia, s-a ascuns în capela aeroportului, acolo unde a spart-o și a luat din ea toate bancnotele.

Ulterior, femeia a revenit la ghișeu, acolo unde a plătit pentru bagaj. 

Citeste si: A furat banii din cutia de donații pentru copii ca să-și plătească bagajul suplimentar în Aeroportul din Timișoara

Furtul, descoperit după ce avionul în care se afla femeia a decolat

Furtul a fost descoperit după ce femeia s-a urcat la bordul avionului care a decolat. Agenții de securitate ai Aeroportului din Timișoara au observat ce făcuse tânăra, după ce au făcut schimbul de tură și au vizionat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.

Polițiștii au fost anunțați și au început cercetările în acest caz. 

Citeste si: Amalia Năstase, blocată pe Aeroportul Otopeni! A făcut apel către Ministerul Transporturilor: „Stăm ca proștii...”

VIDEO- Reacția călătorilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si