Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Gest șocant al unui tânăr. Și-a dat foc după ce tatăl său l-a băgat în depresie

Depresia provocata de un parinte care si-ar fi crescut copilul in agresiuni verbale si fizice s-a sfarsit in cel mai crunt mod cu putinta la Constanta. Un tanar marinar aproape ca a ars de viu dupa un gest socant. Tanarul a lasat o inregistrare video ca mesaj de adio.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Apasat de o depresie adanca si cu lacrimi in ochi, tanarul marinar in varsta de 25 de ani a clacat, pe o retea de socializare. Picatura care a umplut paharul a fost relatia cu tatal sau, presarata- se pare- de certuri aprinse.

Tanarul marinar: Tatal meu m-a adus la un nivel la care nu stiam ca pot sa ajung. De 10 ani el tot aceleasi jigniri si critici le are la adresa mea. Numai sa bea, sa injure, sa tipe si sa isi bata joc de mine. Mi-a adus moralul...m-a distrus mental, nu stiu ce sa mai fac.

Dupa confesiunea socanta, baiatul a incercat sa se sinucida sub un pod de pe Autostrada Soarelui: si-a incendiat autoturismul fara sa stea pe ganduri.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un martor a vazut flacarile, a auzit tipetele baiatului si a sunat de urgenta la 112.

Tanarul este acum in stare critica la spitalul judetean Constanta si are arsuri pe 80 la suta din suprafata corpului.

In timp ce marinarul isi da ultima suflare pe patul de spital,
tatal sau socheaza cu un comentariu postat pe reteaua de socializare, dupa gestul extrem al fiului sau: „Cu acordul si permisiunea voastra, acest

"nenorocit" de tata a înteles ca, timp de 26 de ani, a crescut un sarpe, nu un copil. Cei care vor sa auda adevarul ma pot contacta. Aviz viitorilor parinti”.

Psihologii trag un semnal de alarma in acest caz cutremurator: depresiile provocate de certurile in familie nu trebuie trecute cu vedere.

CRISTINA GEMANARU, psiholog: In momentul in care discutam despre adolescenti si despre tineri, presiunea sociala este foarte puternica.

Incurajarea tinerilor trebuie sa fie o prioritate pentru familie.

Un studiu realizat in 2017 de Organizatia Mondiala a sanatatii, 900.000 de romani sunt diagnosticati anual cu depresie, adica 5 la suta din populatie. La nivel mondial, peste 300 de milioane de oameni sufera de aceasta tulburare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI