Gabriela Firea a avut ieri una dintre cele mai provocatoare zile din ultimii ani. Fostul primar al Capitalei a sperat în zadar, până în ultimul moment, că se vă afla pe lista alianței de la guvernare că alegere pentru cadidatura de edil al Capitalei. Dezamăgirea a fost mare iar reacțiile jurnalistei, pe măsură. Un analist comportamental a urmărit cu atenție gestica și mimica politicianului de-a lungul zilei și ne explica stările prin care a trecut, a transmis Cristina Dorobanțu.

Firea s-a pierdut cu...firea

,,Eu am sperat până în ultima clipă că voi fi candidat și că voi câștigat, acum trebuie să mă resetez și de aici înainte vorbim și despre alte planuri'', a transmis Gabriela Firea.

,,Este personal pentru prima dată când o văd pe dna. Firea anxioasă și este atât de anxioasă, încât nu reușește să mai aibă o congruență între cuvintele pe care le comunică. Comunicarea verbală, cu cea non verbală. Practic, dna Firea este atât de supărată încât nu reușește să-și ascundă această supărare, aș spune chiar o amărăciune, aș citi pe chipul dânsei. Și avem așa în momentul în care dl. Ciolacu vine și ne spune ,,Nu m-am certat cu dna. Firea, am discutat și cu dna. Firea și cu dl. Burduja'' și dânșii au agreat să susțină candidatul unic. Ceea ce spune Dl.

Ciolacu este adevărat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Nu avem nimic pe chipul doamnei Firea care să ne arate că dânșii s-ar fi certat acolo. În schimb, ceea ce vedem vedem din geometria și arhitectura ochilor, felul în care se uită, vedem că dânsa, deși nu s-au certat, nu este absolut deloc de acord cu modul în care a decurs discuția. Poziția mâinilor ne arată atât închidere raportat la mesajul care vine din partea domnului Ciolacu, dar și tensiunea care este în interiorul dânsei, adică avem mâinile încrucișate așa, dar avem mâinile doamnei Firea care sunt încrucișate puternic, ceea ce ne arată și încordarea și tensiunea care este în interiorul dânsei.

Citește și: VIDEO-Gabriela Firea, tristă de Ziua Fericirii, după alegerea candidatului pentru Primăria Capitalei: „Eu am sperat până în ultima clipă”

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Este vorba de politică dna. Firea este ca și sintagmă un soldat disciplinat și face ceea ce trebuie să facă până la urmă orice politician, se supune ideologiei și doctrinei partidului și ordinului care i-a venit, dar nu este în confort și subliniez dna. Firea alături de dl. Macron, sunt unii dintre cei mai buni comunicatori în plan nou verbal pe care i-am văzut până în prezent, dar nici chiar dânsa în acest moment nu mai reușește să aibă această concurență pe care o are de altfel aproape întotdeauna'', a transmis Paul Herinean, profiler.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si