Preşedintele rus, Vladimir Putin, a stat de vorbă mai bine de două ore cu jurnalistul american Tucker Carlson, în primul interviu acordat unui jurnalist occidentat după invazia Ucrainei din urmă cu aproape doi ani.

Citește și: "O înfrângere a Rusiei e imposibilă". Ce mesaje a vrut, de fapt, Vladimir Putin să transmită în interviul dat lui Tucker Carlson

Vladimir Putin a fost obligat de mai multe ori să își folosească mâna stângă pentru a opri piciorul care tremură în mod vizibil.

Gestul i-a intrigat pe mulți dintre cei care au postat comentarii după publicarea interviului. Imaginile vin pe fondul unor noi zvonuri despre sănătatea șubredă a liderului de 71 de ani.

În interviul de două ore cu fosta gazdă a Fox News, Vladimir Putin a trebuit să-și folosească mâna pentru a-și calma piciorul și a-l opri din mișcare, scrie Daily Mail.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vladimir Putin nu a putut să își ascundă problema de sănătate

Vladimir Putin nu a putut să își ascundă problema de sănătate

[Sursa foto: Daily Mail]

Semne de întrebare cu privire la sănătatea lui Vladimir Putin

Președintele rus în vârstă de 71 de ani a tușit și și-a dres glasul de mai multe ori în timpul interviului cu Carlson, în timp ce făcea afirmații-bombă, cum ar fi aceea că Rusia are „rachete supersonice” superioare oricărei alte națiuni.

Unii critici au pus sub semnul întrebării sănătatea lui Putin înainte de interviu, când liderul a fost fotografiat făcând grimase în timpul unei întâlniri cu președintele belarus Lukașenko pe 28 ianuari, lideul de la Kremlin părând confuz.

Kremlinul a negat în repetate rânduri zvonurile potrivit cărora Putin are probleme grave de sănătate, cum ar cancerul, un atac cardiac sau boala Parkinson în stadiu avansat.

Vladimir Putin exclude o invazie a Poloniei sau Letoniei, dar cine mai crede Rusia pe cuvânt?

În cadrul primului interviu acordat unui jurnalist occidental de la izbucnirea războiului din Ucraina, Vladimir Putin a spus că exclude o invazie a Poloniei sau Letoniei.

"Vă puteţi imagina un scenariu în care să trimiteţi trupe ruseşti în Polonia?", l-a întrebat Tucker Carlson, un prieten apropiat al fostului preşedinte american Donald Trump.

"Numai într-un singur scenariu, dacă Polonia atacă Rusia", a răspuns Putin. "Nu avem interese în Polonia, Letonia sau oriunde altundeva. De ce am face asta? Pur şi simplu nu avem niciun interes(...). Nu se pune problema", a adăugat el.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Cu toate acestea, Rusia și-a pierdut credibilitatea după ce a negati intenția de a ataca Ucraina cu doar câteva zile înainte de 24 februarie 2022, când a început invazia.

Ce spune Putin despre reîntoarcerea lui Trump la Casa Albă

Preşedintele rus a mai afirmat că alegerea unui nou preşedinte american, prevăzută pentru 5 noiembrie şi la care ar urma să se înfrunte republicanul Donald Trump cu democratul Joe Biden, nu va schimba relaţiile dintre Statele Unite şi Rusia.

"Tocmai m-aţi întrebat dacă s-ar schimba ceva dacă va veni un alt lider. Nu este vorba despre cine este liderul, despre personalitatea unei anumite persoane", a spus Putin.

Citește și: Vladimir Putin, interviu-eveniment la doi ani de la invazia Rusiei în Ucraina. Declarațiile frapante despre Volodimir Zelenski: "Nu îți voi spune ce mi-a răspuns"

Pe data de 24 februarie 2024 se împlinesc doi ani de la debutul războiului Rusiei în Ucraina.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si