Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Gestul impresionant făcut de Papa Francisc, față de mai multe femei aflate în închisoare. Acest lucru marchează Joia Mare la catolici

Papa Francisc a făcut un gest impresionant față de 12 femei din închisoare. Iată cum au reacționat deținutele!

Redactia Stirile Kanal D,

Impresionant, Papa a spălat picioarele deținutelor [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Papa Francisc a spălat aseară picioarele a 12 femei din închisoare, un gest impresionant, care marchează Joia Mare la catolici. Cum au reacționat deținutele în fața acestui moment, vedem acum, a transmis Simona Pătruleasa.

Impresionant, Papa a spălat picioarele deținutelor

Aflat în scaun cu rotile și cu o atitudine caldă, Papa Francisc  în vârstă de 87 de ani  a spălat rând pe rând picioarele a 12 deținute de la închisoarea pentru femei din Rebibbia, aflată la marginea Romei. Femeile au fost extrem de impresionate. Au plâns atunci când suveranul pontif le-a sărutat picioarele.

După acest ritual, liderul de la Vatican a primit, în aplauze, de la deținute flori cultivate în închisoare dar și un rozariu și o eșarfă, în semn de mulțumire și apreciere.

Și Papa, la rândul său, a oferit celor de la închisoare un tablou cu pictura Sfintei Fecioare.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Vaticanul, luminat de sărbătoare. Papa Francis a ținut un discurs emoționant

Liderul de la Vatican a părut într-o formă bună ieri, inclusiv la slujba din Joia Mare, oficiată la bazilica Sfântul Petru. În ultima perioadă, starea sa de sănătate a stârnit îngrijorare. A suferit de mai multe infecții care l-au împiedicat să îşi citească discursurile.

În această seară, papa urmează să prezideze procesiunea „Calea Crucii” de lângă Colosseum, la care nu a putut participa anul trecut, tot din motive de sănătate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI