Sâmbătă, pe data de 29 iulie 2023, polițiștii din Bolivia au efectuat o descindere la locuința lui Sebastián Marset, un presupus traficant de droguri căutat atât în țara sa natală Uruguay, dar și în Brazilia, Paraguay și SUA.

Mai bine de 2.250 de polițiști au fost mobilizați pentru a-l găsi pe Sebastián Marset, dar până în prezent, acesta a reușit mereu să scape.

VIDEO. Gestul incredibil al unui fugar! Sebastian le-a trimis un video de mulțumire polițiștilor. „Nu implic oameni nevinovați”

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un tânăr moare chiar sub privirile prietenului său. Filmau un video pentru rețelele de socializare

Operațiunea menționată mai sus a avut loc pe data de 29 iulie 2023, atunci când forțele de ordine au încercat să-l aresteze pe Sebastián Marset în orașul Santa Cruz. Întreaga operațiune a fot dată peste cap atunci când bodyguarzii bărbatului în vârstă de 32 de ani au luat un polițist ostatic, traficantul de droguri reușind astfel să scape împreună cu soția și copiii lor.

Marset a trimis un video de mulțumire pentru polițiștii bolivieni: „Am reușit să fug”

VIDEO. Gestul incredibil al unui fugar! Sebastian le-a trimis un video de mulțumire polițiștilor. „Nu implic oameni nevinovați”

În ultima săptămână, polițiștii au percheziționat în total opt proprietăți și au arestat o duzină de persoane suspectate că ar avea legături cu traficantul de droguri, pe care încă nu au reușit să-l localizeze.

Miercuri, Sebastián Marset le-a trimis jurnaliștilor bolivieni un videoclip în care inculpatul le mulțumește polițiștilor pentru informațiile pe care i le-au oferit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Nu implic oameni nevinovați. Niciuna dintre aceste persoane aflate în necaz nu are legătură cu afacerea mea, iar ei sunt în necaz din cauza acestui lucru. Ei leagă oameni din toate părțile [cu cazul împotriva mea] care nu au nicio legătură cu mine",  a afirmat Sebastián Marset în videoclipul trimis presei.

Citește și: VIDEO- Jusțiarul de Berceni, atacat în timpul unei misiuni: "Am nevoie urgent de ajutor că sunt pe mașina lui și nu oprește"

„Mulțumită directorului FELCN – Forța Specială pentru Combaterea Traficului de Droguri- am reușit să fug, pentru că el m-a avertizat că a fost emis un ordin de arestare împotriva mea; din moment ce cel care a regizat asta nu a făcut lucrurile corect și pentru că supără oameni nevinovați care nu au nimic de-a face cu asta, vreau să se știe acest lucru”, a mai precizat bărbatul de 32 de ani.

Autoritățile boliviene au negat că i-ar fi dat inculpatului un așa-zis "pont" în legătură cu operațiunea de arestare și continuă demersurile pentru a-l găsi. De asemenea, și directorul FELCN, Ismael Villca, a negat vehement că l-ar fi avertizat pe Marset.

„Nu voi permite ca o carieră de 30 de ani să fie pătată de minciunile și declarațiile unui traficant de droguri”, a afirmat Villca, menționând că autoritățile au acționat „impecabil”.

Cine este Sebastián Marset? Tânărul de 32 de ani este suspectul principal al unei crime

Bărbatul în vârstă de 32 de ani este acuzat că a condus un cartel internațional de droguri cunoscut sub numele de PCU sau First Uruguayan Cartel, care face contrabandă cu cocaină din Paraguay, prin țara sa natală Uruguay, până în Europa.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

De asemenea, președintele columbian l-a numit pe Marset drept principalul suspect în cazul uciderii lui Marcelo Pecci, un procuror din Paraguay, care a fost ucis cu sânge rece în Columbia.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care un avion se prăbușește pe o stradă plină de mașini, lângă o benzinărie

Pecci a avut un rol crucial în operațiunea "A Ultranza Py," cea mai mare acțiune împotriva traficului de cocaină și spălării banilor din istoria Paraguayului. Procurorii susțin că a fost ucis ca răzbunare pentru că a destructurat afacerea criminală profitabilă.

Autoritățile din Bolivia susțin că traficantu de droguri a intrat în țara lor la scurt timp după ce a fost numit suspectul care i-ar fi plătit pe ucigașii lui Marcelo Pecci.

Citește și: Gestul incredibil al unei femei din SUA, după ce s-a luptat cu un hoț în propria casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si