Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Gestul incredibil al unui tânăr din Argeș! Ce i-a făcut unui polițist ca să scape de testul antidrog?

Un tânăr de 20 de ani din județul Argeș, care mergea cu o viteză prea mare, a fost oprit de polițiști. Pentru a scăpa de testul antridrog, bărbatul a apelat la un gest extrem.

Maria Stiuca,

Momentul în care șoferul a demarat în trombă cu polițistul agățat de mașină

[Sursa foto: Sindicatul Europol]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tânărul de 20 de ani din județul Argeș a fost oprit inițial de polițiști pentru că depășise viteza legală, în noaptea de 9 spre 10 martie, în jurul orei 04.30.

Un echipaj din cadrul Biroului Rutier Câmpulung care se ocupa de controale în trafic, pe DN 73, în localitatea Stâlpeni, au observat un tânăr de 20 de ani care conducea o mașină cu o viteză mult prea mare.

Radarul polițiștilor a înregistrat o viteză de 141 de km/h, adică cu 91 de kilometri mai mult față de limita impusă în acea zonă. 

Citește și: VIDEO-Bebino, din nou în centrul unei anchete penale! Acesta a fost săltat de mascați și reținut

A vrut să scape de testul antidrog și a plecat cu mașină cu polițistul agățat de ea

[Sursa foto: Sindicatul Europol]

A fugit cu polițistul agățat de geam ca să nu fie testat pentru droguri

Organele legii l-au sancționat pe șoferul de 20 de ani cu o amendă și, în același timp, i-au reținut permisul de conducere pentru 120 de zile.

Ulterior, unul dintre agenți a observat că tânărul prezintă simptome caracteristice consumului de substanțe interzise și i-a cerut acestuia să se supună testului antidrog, potrivit Digi24.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Surprins de cele întâmplate, șoferul a blocat ușile autoturismului. Unul dintre agenți a băgat mâna pe geamul mașinii pentru a scoate cheile din contactul mașinii. 

Cel de la volan nu a stat pe gânduri și a accelerat în trombă, plecând de pe loc cu polițistul aflat de la jumătate în interiorul mașinii.

Citește și: VIDEO: Momente de coșmar! O ucraineancă și-a ucis soțul în București

Zona în care șoferul a fost prins

[Sursa foto: Sindicatul Europol]

„Pe timpul controlului, când i-a fost solicitat să fie testat cu aparatul din dotare în ceea ce privește consumul de substanțe psihoactive, tânărul s-a sustras și a plecat de pe loc cu autoturismul, prinzând mâna unuia dintre agenți între geam și portiera stânga față a autoturismului”, a transmis IPJ Argeș.

Imaginile șocante au fost publicate pe rețelele de socializare de Sindicatul Europol.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La scurt timp, polițistul a reușit să se desprindă de mașină, căzând și rostogolindu-se pe șosea. Ulterior, a folosit armamentul din dotare și a tras trei focuri asupra pneului autoturismului.

Șoferul a fost imobilizat, iar polițiștii au reușit să-l testeze cu Drugtestul. Rezultatul a avut indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive. 

Tânărul de 20 de ani a reușit să obțină un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, în forma tentativei la omor, conducere sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

După administrarea probatoriului, procurorul de caz a dispus reținerea șoferului pentru o perioadă de 24 de ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI