Ulterior, el a fost scos din sediul INML, urcat in dubă și dus înapoi la Jilava.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Surse judiciare au precizat pentru mediafax.ro că expertiza psihiatrică va fi realizată săptămâna viitoare. Aceleași surse au mai declarat că Gheorghe Dincă va fi verificat medical de către angajații Institutului Național de Medicină Legală, urmând ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare.

Citeste si: Declarație uluitoare: ”Alexandra îl știa pe ucigaș! I-a trimis un SMS în ziua dispariției și l-a rugat să...”

Gheorghe Dincă a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece – potrivit unor surse judiciare – bărbatul acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului. Gheorghe Dincă spune că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori. 

Fara sa aiba prea multa carte, Gheorghe Dinca manevreaza ca un papusar armata de investigatori. Scenariile pe care pare sa le inventeze cu o dibacie perfida s-au dovedit dupa cautarile din teren pure inventii.

Greu de intuit, mintea celui care a recunoscut doua crime frizeaza nebunia si ar putea trada, in acelasi timp, intentii ascunse.

CRISTIAN ANDREI- psiholog: Acest zambet e zambetul stil Cioaca- adica sfidarea justitiei, a comunitatii. Arata divortul intre persoana si societate. "Nu ma intereseaza ce credeti voi, sunt intangibil, de mult mi-am facut socoteliel si nu aveti ce sa imi faceti”. Cam asta spune acest zambet aratand ca acest barbat si-a iamginat aceasta faza in care o sa fie prins si era pregatiti.

Stia ce fel de fapte face si stia ca va fi intrebat si avea raspusurile in capul lui.

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu e convins că monstrul din Caracal a aruncat-o pe fată în mâinile proxeneților


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si